SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Futbol Liglerinde Sonuçlar

A- A+ PAYLAŞ

1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi ile B-Gençler Futbol Ligi'ne hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla devam edildi.

1. AMATÖR KÜME
1.Amatör Küme'de ilk yarının son hafta karşılaşmaları dün oynandı. Karşılaşmalarla alınan toplu sonuçlar şöyle :

A GRUBU
Orduzuspor Bld.- Hekimhan Bld.: 1-0
Sıtmapınarıspor- İl Özel İdare : 0-2
Tekspor - Demirspor : 2-5
Yeşilyurtspor- Doğanşehir Bld.: 1-2

B GRUBU
Tecdespor- Battalgazi Bld.: 2-3
Sanayispor- Darendespor: 3-0
İdmanyurdu - Adafı Kartalspor: 0-3
Malatyagücü ( Bay Takım)

1.Amatör Küme 'de A Grubu'nda 31 puanla Demirspor, B Grubu'nda ise 25 puanla Malatyagücü takımları lider durumda bulunuyor.

B-GENÇLER LİGİ
B Gençler Ligi 'ne de Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarla devam edildi. Karşılaşmalarda alınan toplu sonuçlar şöyle :

A GRUBU
Yeşilyurtspor- Orduzu Bld.: 3-1
Sıtmapınarıspor- İl Özel İdare : 2-1
Adafı Kartalspor- Sanayispor : 4-0
Sancaktarspor- Doğanşenir Bld : ( 3-0 Hükmen)

B GRUBU
TEKspor - Malatyagücü : 0-3
Demirspor- Malatyaspor: 0-2
Telekomspor- Malatya Bld.: 1-0
Battalgazi Bld.- Tekelspor : 3-1

Bu karşılaşmaların ardından A Grubu'nda 26 puanla Adafı Kartalspor, B Grubu'nda ise yine 26 puanla Malatyaspor takımları lider durumda bulunuyor.

DEPLASMANLI SÜPER GENÇLER..
Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi Doğu Grubu lideri Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı'ndaki sentetik sahada oynanan maçta Şanlıurfaspor karşısında 2-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Malatyaspor süper genç futbol takımının antrenörü Hakan Çalışkan, son 8 maçtır yenilmediklerini hatırlatıp,"İyi bir seri yakaladık ve grubumuzun liderliğini sürdürdük" dedi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

FOTOĞRAF: Yeşilyurtspor- Doğanşehir Belediye maçından..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız