SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Futbol Maçları

A- A+ PAYLAŞ

1. Amatör Futbol Büyükler Ligi'ne A ve B gruplarında oynanan maçlarla devam edildi. 2 maç elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenirken, 1 maç "hükmen" sonuçlandı. Bu arada, Türkiye Bayanlar Futbol Ligi'nde play-off mücadelesi veren Malatya Gençlik ve Spor takımı, Malatya'da mağlup oldu. Malatya B Gençler Futbol Ligine de devam edildi.

1. AMATÖR KÜME..
1. Amatör Futbol Büyükler Ligi'nde geçtiğimiz hafta sonunda alınan sonuçlar şöyle:

* A GRUBU: Tecdespor:2- Adafıspor:0, Malatya Belediye:6- Demirspor:0, Battalgazi Belediye: 3- Emniyetspor:0 (Emniyet ligden çekildiği için hükmen), Hekimhan Belediye- Tekspor (Ertelendi)

* B GRUBU: Orduzu Belediye:2- Malatya İdmanyurdu:0, Telekomspor:3- Yeşilyurtspor:0, Sıtmapınarıspor:5- Darendespor:3, Doğanşehir Belediye- Köyhizmetleri (Ertelendi).

A grubunda Malatya Belediye 34 puanla birinci, Battalgazi Belediye 29 puanla ikinci, Demirspor 20 puanla üçüncü, Adafı 15 puanla dördüncü, Hekimhan Belediye 14 puanla beşinci, Tecde 11 puanla altıncı, Tekspor 6 puanla yedinci, ligden çekilen Emniyet son sırada yeralıyor.

B grubunda Orduzu Belediye 24 puanla birinci, Doğanşehir Belediye 21 puanla ikinci, Sıtmapınarı 21 puan ve averajla üçüncü, Yeşilyurt 18 puanla dördüncü, Köy Hizmetleri 15 puanla beşinci, Telekomspor 13 puanla altıncı, İdmanyurdu 8 puanla yedinci, Darende 7 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

BAYANLAR LİGİ..
Öte yandan Deplasmanlı Bayanlar Ligi'nde play-off mücadelesi veren Malatya Gençlik ve Spor takımı Yeşiltepe'deki sentetik çim sahada oynanan maçta İstanbul Maltepe Yalıspor'a 3-0 mağlup oldu. Maçı az sayıda bayan futbolsever de izledi.

B GENÇLER..
Malatya B Gençler Ligi'ne de devam edildi. Sonuçlar şöyle:

Malatya Belediye:7- Malatyagücü:0, Yeşilyurtspor:0- Malatya İdmanyurdu:4, Sancaktarspor:0- Adafıspor:1, Battalgazi Belediyespor:1- Tekelspor:5, Tekspor:0- Telekomspor:6, Sıtmapınarıspor:0- Demirspor:4, Sanayispor:2- Orduzu Belediye:0, Malatyaspor:3- Gençlik ve Spor:0 (G.spor ligden çekildiği için hükmen)

FOTOĞRAF: Bayanlar Ligi'nde Malatya Gençlik ve Spor ile İstanbul Maltepe Yalıspor maçından bir enstantene..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız