SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Futbol Sohbeti

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:36:21
Amatör Futbol Sohbeti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Park AVM’de “Geçmişten Günümüze Amatör Futbol Tarihi” konulu etkinlik kapsamında Malatya’da geçmişte çeşitli kulüplerde top oynamış eski futbolcular bir araya geldi.

Malatya futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış eski futbolcular Malatya Park AVM’de düzenlenen söyleşi programında bir araya gelerek, futbol hayatlarını ve en güzel hatıralarını Malatyalılara anlattı. AVM’de düzenlenen söyleşi programına Naci Şavata, Aziz Ovagül, Erdal Karabağ, Aziz Yiğit ve Selahattin Yapa gibi önemli isimler katıldı.

Önceki gün amatör futbol tarihine ışık tutacak yüzlerce fotoğrafın yer aldığı serginin açılışının ardından yapılan söyleşi programına çok sayıda vatandaş katılırken vatandaşlar eski futbolculara futbol hayatları hakkında sorular sordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız