SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Futbolda Hafta Sonu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya U-15 Ligi finalinde Yeni Malatya Spor ile Kale Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. İlk maçı Yeni Malatya Spor 10-0 kazandı. Bu maçın rövanşında ise rakibine büyük üstünlük sağlayan Yeni Malatya Spor, sahadan 6-0 galip ayrılarak, Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil etme hakkı kazandı.

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Malatya Demispor, Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kayseri Yolspor’a 2-1 mağlup oldu.

Deplasmanda Gaziantep İl Özel İdarespor ile karşılaşana Malatya İl Özel İdarespor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Ampute Futbol Ligi’nde ise Malatya’da 2 maç oynandı. İnönü Üniversitesi’nde oynanan günün ilk maçında Ayyıldız Ampute Spor Kulübü ile Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 1-0 kazandı.

Günün ikinci maçında ise, Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Antalya Engelliler Spor Kulübü’nü ağırladı. Antalya Engelliler Spor Kulübü karşılaşmayı 3-0 kazandı.

U-19 Futbol Ligi’nde ise, 5 maç oynandı. alınan sonuçlar şöyle; Sanayispor – Demirspor: 5-2, Adafı Kartal – Telekom: 0-2, TEKSpor – Malatyaspor: 0-3, Sancaktarspor – 44 Malatyaspor: 0-6, Battalgazi Belediyespor – Orduzuspor: 2-0.

FOTOĞRAF: Ampute maçından (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız