SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Futbolda Heyecan Sürecek

0
Güncellendi - 2017-11-03 01:00:35
Amatör Futbolda Heyecan Sürecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futbolda, U-19 1. Küme ve U-16 Futbol Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam edecek. U-19 1.Kümede 11.hafta maçları, U-16 Ligi’nde ise ikinci hafta karşılaşmaları oynanacak.

U-16 LİGİ

U-16 Futbol Ligi’nde ikinci hafta karşılaşmaları 4 Kasım Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşmaların programı şöyle:

Yeşiltepe 1 nolu saha

13.30 Malatya Fenerspor-Pütürge Gençlik

15.15 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Konak Belediyespor

Yeşiltepe 2 nolu saha

15.00 Kaldırımgücü-Sanayispor

Yeşiltepe 3 nolu saha

13.30 Kale Gençlerbirliği-İnönü Üniversitesispor

15.15 Adafı Kartalspor-Akçadağspor

U-19 LİGİ

U-19 1.Kümede ise 11.hafta heyecanı yaşanacak. 5 Kasım Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

Yeşiltepe 1 nolu saha

11.00 Sanayispor-Telekomspor

Yeşiltepe 2 nolu saha

11.00 Malatyaspor-Çöşnük Gençlik

13.00 Adafı Kartalspor-Kale Gençlerbirliği

15.00 Sancaktarspor-Malatya Fenerspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 Battalgazi Belediyespor-Demirspor

13.00 Ataköyspor-Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor

15.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Orduzuspor.

U-19 1.Kümede geride kalan 10 hafta sonunda A Grubu’nda Adafı Kartalspor, B Grubu’nda ise Demirspor liderliğini sürdürdü.

A Grubu’nda 10 hafta sonunda 9 galibiyet, 1 beraberlik alarak, 28 puan toplayan Adafı Kartalspor birinci sırada yer alıyor. Adafı Kartalspor’u 25 puanla Malatya Yeşilyurt Belediyespor takip ediyor. Üçüncü sıradaki Orduzuspor’un ise 22 puanı bulunuyor.

B Grubu’nda ise 20 puan toplayan Demirspor liderliğini sürdürdü. Demirspor’u, 15 puanlı Malatya Galataspor takip ediyor. Grubun üçüncü sırasındaki Sanayispor’un ise 14 puanı var.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız