SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Kulüp Feshedildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:45:24
Amatör Kulüp Feshedildi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da 1981 yılından bu yana Amatör Futbol takımı branşında mücadele eden Akçadağ ilçesinin futbol takımı Akçadağ Spor’un, Malatya İl Dernekler Masası Müdürlüğü tarafından feshedilmesi yönünde kararın çıktığı belirtildi. 

Malatya İl Dernekler Masası Müdürlüğü’nün vermiş olduğu karardan sonra Akçadağ Spor yönetimi resmi web sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada; “1981 yılında kalpleri spor ateşi içinde yanan değerli büyüklerimiz tarafından kurulan ve günümüze kadar yaşatılan kulübümüz 2002 yılından itibaren kulübün yönetimine geçen yönetim kurulları tarafından yapılmış olan evrak yanlışlıklarından dolayı Malatya il dernekler müdürlüğü tarafından kulüp derneğinin fesih edilmesi yönünde karara varmıştır. Bu karar bizleri gerçekten çok üzmüş ve yaralamıştır yapılan yanlışlıklardan dolayı bu kulübü kapatma noktasına getirenler belki de şu anda yönetimde biz varız diye bizleri suçlayacaklardır. Ama bu olayda bizlerin hiç bir suçu ve yanlışı yoktur.

Dört aylık bir dönem içerisinde yapmış olduklarımız bazıları tarafından önemsiz gözükse de elimizden ne geliyorsa onu yaptık kulübün 2000 TL borcunu ödedik, kulübümüze ait web sitesi açtık, minik ve küçükler branşında seçmeler yaptık, logo, atkı ve araç bayrağı gibi birçok faaliyetlere kısa bir sürede imza attık kulübün feshedilmesinin zararı bizlere olmuş ve en fazla bizleri yaralamıştır.

Kapatılan kulübümüz derneğinin yerine yenisini açmak için çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız inşallah çocuklarımızın ve geçlerimizin yetişmesinde etkili rol oynarız.” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız