SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Kulüplere Malzeme Desteği..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, maddi sorunlar yaşayan Malatya’daki 48 amatör spor kulübüne düzenlenen bir törenle malzeme yardımı yaptı.

Malzeme dağıtım törenine Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı İzzettin Cengiz, Gençlik Spor İl Müdürü Vekili Vahdettin Yıldız, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Fahrettin Eserdi, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Seyfullah Özdemir, TÜFAD İl Temsilcisi Erkan Gültekin, Belediye Meclis üyeleri ve amatör spor kulübü temsilcileri, antrenör’ler ve sporcular katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Seyfullah Özdemir Malatya’da bulunan amatör spor kulüplerinin çok zor şartlar altında gençlere hizmet verdiğini vurguladı ve yapılan malzeme yardımının önemine dikkat çekti. Özdemir, “Daha iyi şartlarda ve iyi imkânlar sunulduğu takdirde amatör spor kulüplerinin başarılı sporcular yetiştireceğimden kuşkumuzu yok. Amatör futbol için özellikle Yeşiltepe stadı ve Şeker stadı büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda bize hiç yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a bütün amatör spor kulüpleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan ASKF İl Temsilcisi Fahrettin Eserdi ise büyük başarıların arkasında amatör spor kulüplerinin olduğunu belirterek; “Belediye Başkanımız amatör sporu unutmadı. Türkiye’nin en genç nüfusunu temsil eden gençlerimize sporu öğretmekle beraber spor ahlakını ve kültürünü de kazandırmaya çalışıyoruz. Bu sayede topluma daha faydalı gençler kazandırıyoruz. Bu istatistik olarak ta Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından belirtilmiş ve açıklanmıştır” şeklinde konuştu.

Törende son olarak Belediye Başkanı Akın konuştu. Belediye Başkanı H.Cemal Akın, sporun önemini kavramış gençlere daha iyi şartlarda hizmet verme gayreti içinde olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Akın, “Seçim döneminde gençlerimize spor yapma hususunda zemin hazırlamak en büyük çabalarımız içerisinde olsun diye kararlar almıştık. Belediye Başkanı olarak Belediye tarihinde ilk olarak bu kadar kapsamlı spor yardım etme imkânını da bulduk. Ayrıca hiçbir desteği olmayan kulüplerimize daha fazla destek vererek bu hizmetlerinin sürdürebilmeleri hususunda da gayret ve çaba içerisindeyiz” dedi.

Bütün spor kulüplerine ve tüm branşlara malzeme yardımında bulunduklarını kaydeden Akın, Malatya’nın amatör spor kulüplerinin gelişmesi, büyümesi ve varlığını devam ettirmesi için amatöre hizmete devam edeceklerini vurguladı.

Amatör spor kulüplerinde spor yapan gençlere çim ve sentetik saha kazandırma gayreti içinde olduklarını hatırlatan Başkan Akın, “ Yakında Başbakanımızın da talimatıyla Şeker fabrikası alanının Malatya Belediyesine devri hususu gerçekleşecek. O zaman gerek şeker stadını ve çevresini diğer sporların yapılabileceği spor tesisleri olarak hayata geçireceğiz. Spora ve sporcuya yakışır tesislere kavuşturmanın çabası içinde olacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı H.Cemal Akın amatör spor kulüpleri temsilcilerine spor malzemelerini verdi.

Programın sonunda spora verdiği destekten dolayı ASKF İl Temsilcisi Fahrettin Eserdi Belediye Başkanı Cemal Akın’a plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız