SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Liglere Devam Edildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:59:19
Amatör Liglere Devam Edildi
A- A+ PAYLAŞ

U-13 Ligi 4. Hafta maçları Cumartesi yapılan maçlarla devam edildi. A Grubunda Y.Malatya spor’un liderliği devam ederken B Grubunda son hafta öncesi Adafı Kartal spor’un liderliği garantileyerek final oynamaya hak kazandı.

U-16 Feridun Yıldız liginde son iki haftaya girilirken 9. Hafta maçlarında Malatya Fener spor– Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik spor’un ligden çekilmesiyle hükmen galip geldiği haftada liderliğe yükseldi. U-16 Ligi Türkiye şampiyonası 1. Kademe maçları 21 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak olmasından dolayı ilimizde şampiyon olan takımın mağdur olmaması için   U-16 Feridun Yıldız liginde 10. Hafta maçları 14-15 Mayıs Perşembe ve Cuma günü 11. Hafta maçları 17 mayıs Pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak.

2.Amatör Küme Büyükler ligi 8. Hafta maçlarına Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla devam edildi. A Grubunda Karakavak spor, B Grubunda Pütürge Belediyespor’un liderlikleri devam ediyor.

U-13 LİGİ..

U-13 Ligi'nde haftanın sonuçları:

Kale Gençlerbirliği-Akçadağspor: 8-0

Malatya Fenerspor-Sanayispor: 2-1

Telekomspor-Adafı Kartalspor: 1-2

Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor-İnönü Üniversitesi: 6-1

Kaldırımgücü-1966 Malatya Gençlikspor: 2-5

U-16 FERİDUN YILDIZ LİGİ..

U-16 Feridun Yıldız Ligi'nde haftanın sonuçları:

Kale Gençlerbiriği-Malatya Yeşilyurtspor: 2-1

44 Malatyaspor-Pütürge Gençlikspor: 1-2

Adafı Kartalspor-Malatya Hasanbeyspor: 7-0

Telekomspor-Battalgazi Belediyespor: 1-3

2. AMATÖR BÜYÜKLER LİGİ..

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde haftanın sonuçları:

1932 Malatya Gücü-1966 Malatya Gençlikspor: 2-3

Malatya Fenerspor-Çöşnük Gençlik: 5-2

Karakavakspor-Konak Belediyespor: 2-0

Malatya İdmanyurdu-Hekimhanspor: 1-0

Sancaktarspor-Darendespor: 1-7

Pütürge Belediyespor-Yeni Balabanspor: 4-0

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız