SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Maç Sonrası Gerginlik

0
Güncellendi - 2018-02-12 04:44:51
Amatör Maç Sonrası Gerginlik
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde Malatyaspor ile Pütürge Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte olay çıktı. Tarafların 1'er puanı paylaştıkları maçtan sonraki olay polisin müdahalesiyle  büyümeden önlendi.

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 11.hafta heyecanı yaşandı. A Grubu’nda lider durumda bulunan Pütürge Belediyespor ile Malatyaspor, Yeşiltepe 3 nolu sahada karşı karşıya geldi. 1-1 tamamlanan karşılaşma sonrası Pütürge Belediyespor’un kalecisi ile Malatyaspor yedek kulübesi arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Polislerin araya girmesi sonucu tartışma büyümeden önlenirken, takımlar sahadan olaysız ayrıldı. Grup’ta Pütürge Belediyespor, namağlup yoluna devam ederken, Malatyaspor son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmüş oldu.

Haftanın sonucu en merakla beklenen karşılaşmasında Arguvan Belediyespor, Ataköyspor’u 4-1 yendi ve B Grubu’nda liderliğini sürdürdü.

Ligde 11.haftada şu sonuçlar alındı:

A Grubu

Sanayispor-1966 Malatya Gençlik: 2-3

Kale Gençlerbirliği-Demirspor: 0-5

Malatyaspor-Pütürge Belediyespor: 1-1

Battalgazi Belediyespor-Hekimhan Belediyesi Gençlikspor: 1-1

B Grubu

Orduzuspor-Darendespor:3-0

Ataköyspor-Arguvan Belediyespor:1-4

Doğanşehir Belediyespor-Akçadağspor: 6-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • caner (6 yıl önce)
    Amatör kulüplerden şu ihtiyar eğitimsiz sözde hocalar bir an önce el çektirilmeli.efsane Malatyasporun sözde hocaları maç boyunca oğlundan küçük çocuklara küfür atıyor.cocugumuzla bi maç izleme rahatlığıni küfürden dolayı yapamıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (6 yıl önce)
    Her maç olay.Bu maçtan sonra oynanan HEKİMHAN BATTALGAZI maçında olaylı bitti.EĞİTİM EĞITIM EĞİTİM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (6 yıl önce)
    On kişi ile 1 puan helal olsun efsane dönüyor
    0
    0
    Yanıtla