SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Maçlar..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde Play-off maçları heyecanı yaşanırken, ikinci hafta karşılaşmaları 24 Şubat Çarşamba günü oynanacak.

1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde gruplarında ilk iki sırayı alan. A grubunda Malatyagücü ve Hekimhan Belediyespor, B grubunda Demirspor ve İl Özel İdarespor, ligin bitimiyle play-offa kalan ekipler olurken, klasman grubuna kalan ekipler de belirlenmişti. Buna göre gruplarında son iki sırayı alan A grubunda Çatyolspor ve Doğanşehir Belediyespor, B grubunda Adafıspor klasman grubuna kalırken bu grupta Akcadağspor ligden çekildiğinden dolayı 2. Amatör Küme Futbol Ligi'ne düşmüştü.

Play-off'un ilk ayağında, Demirspor ilk maçında zorlu ekiplerden Malatyagücü'nü 1-0 yenerken, hem namaglup unvanlığını sürdürdü hem de ilk maçta 3 puanın sahibi oldu
Diğer bir karşılaşmada ise İl Özel İdarespor, Hekimhan Belediyespor'la 3-3 berabere kalarak puanları paylaşan ekipler oldular.

Klasman gurubunda ise Adafıspor, Çatyolspor'u zor olsa da 2-1 kazanarak küme düşme korkusundan biraz uzaklaştı. Bu gurupta ilk haftayı Doğanşehir Belediyespor bay olarak geçirdi.

Maçların programı şöyle:
* 24 Şubat 2010 Çarşamba Yeşiltepe Stadı: Saat 12.00 Hekimhan Belediyespor - 1932 Malatyagücü
* 24 Şubat 2010 Çarşamba Orduzu stadı: Saat 12.00 Demirspor - İl Özel İdarespor

Klasman Grubu
* 24 Şubat 2010 Çarşamba Yeşiltepe stadı: Saat 1400 Doğanşehirspor Belediyespor - Adafıspor
Çatyolspor (bay)
* 27.02.2010 Cumartesi Yeşiltepe stadı: Saat 14.00 1932 Malatyagücü - İl Özel İdarespor
* 27.02.2010 Orduzu stadı: Saat 14.00 Hekimhan Belediyespor - Demirspor

Klasman Grubu:
* 27.02.2010 Yeşiltepe stadı: Saat 12.00 Çatyolspor - Doğanşehir Belediyespor
Adafıspor (bay)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız