SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör Takıma Malili Transfer

0
Güncellendi - 2017-11-16 21:14:50
Amatör Takıma Malili Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Doğanşehir Belediyespor, Malili forvet Harouna Konate’yi renklerine bağlayarak, Malatya amatör futbol tarihinin ilk yabancı transferine imza attı.

2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi'ni hedefleyen Doğanşehir Belediyespor, Malatya Amatör futbolu ve kulüp tarihinin ilk yabancı transferine imza atarak Mali’den Harouna Konate kadrosuna kattı. Malatya’ya gelerek resmi sözleşmeye imza atan Malili Harouna Konate’ye Doğaşehirliler büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Yeni transferler Harouna Konate, geçen sezon Tokat takımı Turhalspor’un formasını giydi. Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen 1. Amatör Küme Büyükler Ligi takımı Doğanşehir Belediyespor, alt yapısından da 5 futbolcuyu A takıma kazandırdı.

“Malatya Amatör futbol tarihinin ilk yabancı transferi”

Transferle ilgili açıklamada bulunan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Doğanşehir Belediyespor Kulübü’nün yaptığı transferin Malatya Amatör futbol tarihinin ilk yabancı transferi olduğunu söyledi. Özdemir, “Doğanşehir Belediyespor kulübümüz kadrosuna Malili Harouna Konate’yi kattı. Bu oyucumuzun lisansı çıktı. Bu transfer hem Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nin ilk yabancı transferi olarak da kayıtlara geçti” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Merhum (6 yıl önce)
    DOĞANŞEHİR RENGARENK :-)
    0
    0
    Yanıtla