SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör'de Bu Hafta

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:34:06
Amatör'de Bu Hafta
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Amatör Küme U-17 Futbol Ligi'nde A Grubu'nda Malatya Fenerspor, B Grubu'nda ise Malatyaspor liderliklerini sürdürdü. 
 
Ligde 8. Hafta geride kalırken, A Grubu'nda Malatya Fenerspor gruptaki liderliğini devam ettirdi. Oynadığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet 'de beraberlik alan Malatya Fenerspor, 21 puanla birinci sırada yer aldı. Rakip ağlara 30 gol atan Malatya Fenerspor, kalesinde ise 10 gol gördü. Malatya Fenerspor'u 16 puanla Kale Gençlerbirliği izledi. 1932 Malatya Gücü Spor ise 15 puanla üçüncü sırada yer aldı. Grup'ta 4. Sırada bulunan Battalgazi Belediyespor'un ise 10 puanı bulunuyor. Sancaktarspor ise 9 puanla 5. Sırada bulunuyor. 6. Sıradaki TEKSpor'un henüz puanı yok. B Grubu'nda ise Malatyaspor 18 puanla lider konumda. Sarı kırmızılı takım, 7 karşılaşmada 6 galibiyet 1'de beraberlik aldı. Adafı Kartalspor ise 16 puanla ikinci sırada bulunuyor. Adafı Kartalspor'u 15 puanla Telekomspor takip ediyor. 4. Sıradaki Demirspor'un ise 11 puanı bulunuyor. 7 puanı bulunan Sanayispor, 5. Sırada yer alıyor. 3 puanı bulunan Karakavak ise 6. durumda. Son sıradaki 44 Malatyaspor'un henüz puanı yok. 
 
Haftanın programı ise şöyle: "Cumartesi günü, Yeşiltepe Stadı 10.00 Adafı Kartalspor - Telekomspor, Yeşiltepe Stadı 11.45 Malatyaspor - Karakavakspor, Yeşiltepe Stadı 13.30 44 Malatyaspor - Sanayispor, İnönü Üniversitesi 11.00 1932 Malatya Gücü - Kale Gençlerbirliği, İnönü Üniversitesi 13.00 Sancaktarspor - Battalgazi Belediyespor." Malatya Fenerspor ile Demirspor haftayı bay geçecek. TEKSpor - Orduzuspor karşılaşması ise Orduzuspor'un ligden çekilmesinden dolayı, TEKSpor hükmen 3-0 galip sayılacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız