SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör'de Fikstür Belirlendi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde 2010-2011 sezonunun kurası çekilerek, fikstür belirlendi.

MASKAF'da düzenlenen fikstür çekimine, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, TÜFAD 2. Başkanı Muharrem Zeyno, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ve Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkan Yardımcısı Osman Nuri Karaağaç'ın yanı sıra spor taban birlikleri temsilcileri ile 1. Amatör Küme kulüplerinin yetkilileri katıldı.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (MASKF) Seyfullah Özdemir, "Ankara'da Bölgesel Amatör Ligi'nin kuraları çekildi. Bizde TFF Malatya Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi ile katıldık. İki takımla bu lige katılıyoruz. İki takımımızda maçlarını Yeşiltepe Stadı'nda oynayacak. Ben ligimizin bütün kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, 2010-2011 sezonunda Malatya Amatör Küme'de mücadele edecek bütün takımlara başarılar dileyerek, "Bu sezonda bütün kulüplerimizin dileklerine göre, sakatlık yaşamadan sezonu tamamlamalarını diliyorum. ASKF'nin de ve hakemlerimizin de yeni sezonlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Amatör Küme'de sezona katkı sağlayacak herkesin yeni sezonunu kutluyorum. BAL ligi toplantısı da gayet olumlu geçti. BAL liginde mücadele edecek iki takımımıza da başarılar diliyorum" diye konuştu.

İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca da, "Yeni sezon herkese hayırlı olsun. Geçmiş yıllarda yapmış olduğumuz uygulamalar yine bu yılda kesintisiz olarak devam edecektir. Biz sizlerle bir arada olmaktan zevk aldığımızı belirtirken, daha önceki konuşmalarımda da açıkladığım gibi 24 saat sizlerin emrindeyiz. Telefonlarımız her zaman sizlere açıktır. Her türlü eğitim çalışmalarına da hazırız" şeklinde konuştu.

Malatya Saha Komiserleri Dernek Başkan Yardımcısı Osman Nuri Karaağaç ise, yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olması temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız