SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör'de Fikstür Çekildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:27:08
Amatör'de Fikstür Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme’de U14 Futbol Ligi'nin kura ve fikstür çekimi gerçekleştirildi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (MASKF) gerçekleştirilen kura çekimine MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz, Saha Komiserleri Derneği Başkan Vekili Nurettin Doğan, İl Futbol Tertip Komitesi üyeleri ile lige katılacak olan kulüplerin idareci ve antrenörleri katıldı.

Kura ve fikstür çekimi öncesinde bir konuşma yapan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, U14 Liginin, üst kategorilere sporcu yetiştirmesi açısından önemli bir lig olduğunu kaydederek, bütün takımlara yeni sezonda başarılar diledi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz ise, kulüplerin fazla olmasının sporcu yetişmesi açısından büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek, “Alt yaş gruplarına kulüplerimizi daha fazla önem verirse, ilerleyen dönemlerde Malatya futboluna daha fazla sporcu kazandırırız” dedi.

Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkan Vekili Nurettin Doğan da, lige katılan bütün takımlara başarılar dileyerek, ligin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Kulüpler adına söz alan Sancaktar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Alkan da- lige katılan takımlara başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından fikstür çekimi yapıldı. U14 Liginde Kale Gençlerbirliği, Orduzuspor, Malatya Galataspor, Adafı Kartalspor, Sanayispor, Malatya Fenerspor, Telekomspor, TEKSpor ve Sancaktarspor’un mücadele edecekleri bildirilirken, ligin 2 Mart’ta başlayacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız