SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Gollü Maçlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:00:14
Amatörde Gollü Maçlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da,  Malatya Amatör Küme 16 Yaş Lig,17 Yaş  Lig,14 Yaş Lig, 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi B grubunda maçlar oynandı.

Hafta sonu oynanan karşılaşmaların sonuçları şöyle.

Malatya Amatör Küme 16 Yaş  Lig

Demirspor - Malatya İl Özel İdarespor: 4-2 

Karakavakspor – Orduzuspor: 7-0 

Sanayispor – Sancaktarspor: 4-0

Kale Gençlerbirliğispor - Malatya Fenerspor: 0-7

Telekomspor - Adafı Kartalspor: 1-0

Malatya Amatör Küme 14 Yaş  Lig

Telekomspor – Orduzuspor: 2-1 

Malatya Fenerspor – Malatyaspor: 1-1 

Tekspor - Kale Gençlerbirliğispor:1-3

Sanayispor - Adafı Kartalspor: 2-4 

Sancaktarspor - Malatya Galataspor: 4-0

1.Amatör Küme Ligi A Grubu 

Ataköyspor - İpekyolu Belediyespor:1-1

Konak Belediyespor – Demirspor: 0-6

Sanayispor - Yeni Balabanspor: 1-0

Doğanşehir Belediyespor-Fenerspor (3-0 Hük.)

Yeşilyurtspor ( Bay Takım)

1.Amaör Küme A Grubu’nda bu hafta oynanan karşılaşmaların ardından  41 puana yükselen Demirspor liderliğini sürdürdü. 34 puanla Doğanşehir Belediyespor takımı ikinci sırada bulunuyor. 

A Grubu’nda sezon önümüzdeki hafta sona erecek olmasına rağmen play-off oynanacak takımlar belli oldu.  İlk 2 sırada bulunan Demirspor ile Doğanşehir Belediyespor takımları, geçtiğimiz hafta tamamlanan B grubunu ilk 2 sırada bitiren  Malatyaspor ve Tecdespor ile lig birincisini belirlemek için play-off oynayacaklar.

1.Amatör Küme’de düşecek 2 takımdan biri A Grubu’nda ligden çekilen Fenerspor olurken diğer takımın belirleneceği play-off mücadelesi ise A Grubu’nda  Ataköyspor, B Grubu’nda ise  Telekomspor ile Dardendespor arasında gerçekleşecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız