SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Haftanın Maçı 6 Gollü

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:30:38
Amatörde Haftanın Maçı 6 Gollü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde karşılaşmalara A ve B gruplarında devam edildi. Haftanın sonucu en merak edilen B grubu karşılaşmasında Tecdespor ile Malatyaspor 3-3 berabere kaldı. 

HAFTANIN SONUÇLARI

Ligde haftanın sonuçları şöyle;

A GRUBU

Yeşilyurtspor-Ataköyspor: 3-0

Sanayispor-Doğanşehir Belediyespor: 1-2

Yeni Balabanspor-Konak Belediyespor: 2-1

Demirspor- Malatya Fenerspor:3-0 (Hükmen)

İpekyolu Belediye (Bay takım)

B GRUBU:

“Orduzuspor-Adafı Kartalspor: 1-1,

Tecdespor-Malatyaspor: 3-3, 

Telekomspor-Darendespor: 2-1, 

Battalgazi Belediyespor-Kale Gençlerbirliği: 0-0

HAFTANIN MAÇI

Haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmasında Tecdespor ile Malatyaspor 3-3 berabere kaldı. Malatyaspor’un gollerini 13’ncü dakikada Kerem, 48’nci dakikada Ufuk ve 79’ncu dakikada penaltıdan Burak kaydederken, Tecdespor’un gollerini 21’nci dakikada penaltıdan Orhan, 46 ve 68’nci dakikalarda Ufuk attı.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir, karşılaşmayı kazanmayı çok istediklerini ancak berabere kaldıklarını söyledi.

Karşılaşmada 2 kez öne geçmelerine rağmen istedikleri 43 puanı alamadıklarını kaydederek, “Çok istememize rağmen galip gelemedik” dedi.

Malatyaspor Antrenörü Muharrem Zeyno ise, izleyenlerin keyif aldığı bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, “Tecdespor’da bizim kardeş takımımız. Bu anlamda güzel bir karşılaşma oynadık. Bugün istediğimiz futbolu oynayamadık. Tecdespor bizden daha üstündü ve 2 kez de karşılaşmada öne geçtiler. Ama galibiyeti koruyamadılar. Futbolcularım geriye düştükten sonra daha iyi bir performans sergiledi. Güzel ve zevkli bir karşılaşma oldu” diye konuştu.

Tecdespor Kulüp Başkanı Suat Yıldırım da, 2 kez öne geçtikleri karşılaşmada istedikleri galibiyeti alamadıklarını ifade ederek, “Hakemler çok kötü bir yönetim sergiledi. Bu sezon hakemlerden yana hiç yüzümüz gülmedi” görüşünü savundu.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner ise, “İyi bir maç, iyi bir mücadele oldu. Her takımla olduğu gibi iki kardeş takımın karşılaşması çok güzel geçti. Zevkli bir karşılaşma oldu. Berabere bitti. Önümüze bakacağız” ifadelerini kullandı.

PUAN DURUMU..

Oynanan maçlar sonucunda; A grubunda 27 puanla Demirspor liderliğini sürdürürken, 22 puanla Doğanşehir Belediyespor ikinci oldu. A grubunda 2 puanlı Ataköyspor son sırada yeralıyor. Bu grupta 5 puanlı Malatya Fenerspor ise iki hafta önce ligden çekilmişti.

B grubunda ise; 25 puanlı Malatyaspor liderliğini korurken, 15 puanlı Tecdespor ikinci sırada yeraldı. Bu grupta Darendespor 5 puanla 8'inci ve son sırada yeralıyor.

HABER: Mehmet GÖRESİYE- İhlas Haber Ajansı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız