SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör'de Karşılaşmalara Devam Edildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:52:01
Amatör'de Karşılaşmalara Devam Edildi
A- A+ PAYLAŞ
 
Amatör Futbol Ligi'nde Büyükler Ligi ve U-17'lerde karşılaşmalara devam edildi. 
 
Ligde 12. hafta geride kalırken,  gruplarda liderler değişmedi. A Grubu'nda Doğanşehir Belediyespor namağlup 34 puanla birinci sıradaki yerini korudu. Aynı grupta Yeşilyurtspor 25 puanla ikinci sırada yer aldı. Grubun üçüncüsü Kale Gençlerbirliği 22 puan topladı. 18 puanı bulunan Adafı Kartalspor ise dördüncü sırada yer alıyor. Beşinci sıradaki Telekomspor ise Adafı Kartalspor'un averajla gerisinde yer alırken, 18 puan topladı. Ataköyspor, 16 puanla altıncı sırada bulunuyor. Malatya Fenerspor, 4 puanla yedinci, Yeşil Arapgirspor ise 3 puanla son sırada yer aldı. B Grubu'nda ise lider Demirspor, oynadığı 12 karşılaşmayı da kazanarak, namaglup liderliğini sürdürdü. Demirspor, 12 karşılaşmada rakip ağlara 40 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü. Lider Demirspor'un 36 puanı bulunuyor. 25 puanı bulunan Malatya İl Özel İdarespor, ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada bulunan Sanayispor 21 puan topladı. Dördüncü sırada bulunan İpekyolu Belediyespor'un puanı 19. Beşinci sıradaki Battalgazi Belediyespor, puanını 16'ya çıkardı. Tecdespor ise 13 puanla altıncı sırada yer aldı. Darendespor, 10 puanla yedinci sırada bulunurken, TEKSpor puansız son sırada yer aldı. 
 
U-17'lerde ise haftanın görünümü şöyle oluştu; A Grubu'nda Malatya Fenerspor, 27 puanla liderliğini sürdürdü. İkinci sıradaki Kale Gençlerbirliği 22 puan topladı. Üçüncü sıradaki 1932 Malatya Gücü 21 puana sahip. 16 puanlı Battalgazi Belediyespor, dördüncü sırada yer aldı. Beşinci sıradaki Sancaktarspor, 9 puan topladı. Altıncı sıradaki TEKSpor'un puanı 3. B Grubu'nde Adafı Kartalspor 22 puanla birinci sırada yer aldı. İkinci sıradaki Telekomspor 21 puan topladı. 15 puana sahip Demirspor üçüncü sırada yer aldı. 14 puanı bulunan Sanayispor, dördüncü sırada bulunurken, beşinci sıradaki Karakavakspor, 6 puan topladı. 
 
U-14 Ligi'nde ise ilk hafta müsabakaları oynandı. İlk hafta maçları sonunda TEKSpor birinci sırada yer aldı. Grup'ta 3 puanı bulunan Kale Gençlerbirliği ikinci, Telekomspor üçüncü, Malatya Fenerspşor ise dördüncü sırada yer aldı. Beşinci sıradaki Sanayispor, altıncı sıradaki Malatya Galataspor, yedinci sıradaki Sancaktarspor, sekizinci sıradaki Adafı Kartalspor'un puanı bulunmuyor. İlk haftayı bay geçen Yakınca Belediyespor'da 0 puanla son sırada yer alıyor. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız