SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör'de Kuralar Çekildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:01:58
Amatör'de Kuralar Çekildi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde play off ve klasman maçlarının kuraları çekildi. 
 
Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (MASKF) gerçekleştirilen kura çekimine; MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, TÜFAD Malatya Şubesi 2. Başkanı Muharrem Zeyno, Saha Komiserleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Doğun ve MASKF Yönetim Kurulu üyeleri ile amatör takımların temsilcileri katıldı. Kura çekimi öncesinde bir konuşma yapan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, "Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligimizde karşılaşmalarımızı tamamladık. Ligimiz bu yıl çok güzel geçti. Bütün takımlarımız centilmenlik ölçütlerinde, ellerinden geleni yaptı. Ligimizin kazasız belasız sona ermesi hepimizin en büyük kazancıdır" dedi. 
 
Özdemir, play off ve klasman maçlarında mücadele edecek olan takımlara başarılar dileyerek, "İyi bir sezonu geride bıraktık. Hafta sonundan itibaren play off ve klasman maçlarımız oynanacak. İnanıyorum ki, bu karşılaşmalarımızda centilmenlik ölçütlerinde, kazasız belasız sona erecektir. Play off ve klasman maçlarında mücadele edecek bütün takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Daha sonra play off'ta mücadele edecek olan Malatya İl Özel İdarespor, Kale Gençler Birliği, Doğanşehir Belediyespor ve Demirspor ile klasmanda mücadele edecek olan Yeşil Arapgirspor, Malatya Fenerspor ve Darendespor müsabakalarının kuraları çekildi. 
 
Play off, 4 takımın mücadelesine sahne olacak. 25 Mart Pazar günü Yeşiltepe Stadı'nda 13.00'da Malatya İl Özel İdarespor - Kale Gençler Birliği arasındaki mücadeleyle başlayacak olan play off maçları, 15.00'da Doğanşehir Belediyespor - Demirspor karşılaşmasıyla devam edecek. Çarşamba günü ise, Kale Gençler Birliği - Doğanşehir Belediyespor, Demirspor - Malatya İl Özel İdarespor karşılaşmaları oynanacak. Son karşılaşmalar ise, Cumartesi günü Malatya İl Özel İdarespor - Doğanşehir Belediyespor, Demirspor - Kale Gençler Birliği arasında Yeşiltepe Stadı'nda oynanacak. Klasman maçlarında ise, 3 takım mücadele edecek ve mücadeleler sonucunda 1 takım 2. Amatör Küme'ye düşecek. Klasman mücadelesi, Yeşil Arapgirspor - Malatya Fenerspor karşılaşması ile başlayacak. Darendespor günü bay geçecek. İkinci müsabakada ise, Darendespor ile Yeşil Arapgirspor karşı karşıya gelecek. Malatya Fenerspor günü maç yapmadan geçirecek. Son mücadele ise, Malatya Fenerspor ile Darendespor arasında oynanacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız