SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Müsabakalara Devam Edilecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:14:54
Amatörde Müsabakalara Devam Edilecek
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Amatör Küme Futbol Ligi'nde U-14, U-16, U-19 ve 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde müsabakalara devam edilecek. 
 
U-14 Ligi'nde oynanacak karşılaşmaların programı şöyle; Cumartesi Yeşiltepe Stadı 10.00 TEKSpor - Malatya Fenerspor, 11.30 Sanayispor - Adafı Kartal. Orduzu Pınarbaşı 11.00 Sancaktarspor - Yakınca Belediyespor, 12.30 Telekomspor - Kale Gençler Birliği, Pazar İnönü Üniversitesi 10.00 Adafı Kartalspor - Malatya Galataspor. U-19 2. Küme Ligi'nde; Cumartesi İnönü Üniversitesi 11.00 1932 Malatya Gücü - Ataköyspor, 13.00 İpekyolu Belediyespor - Ören Belediyesi Gençlik, 15.00 Malatya İl Özel İdarespor - Tecdespor. Orduzu Pınarbaşı 14.00 Malatya Galataspor - Yeşilyurtspor, Yeşilyurt Stadı 14.00 SHÇEK - Karakavakspor, Doğanşehir İlçe Stadı 15.00 Doğanşehir Belediyespor - TEKSpor.  U-16 Ligi'nde haftanın programı şöyle; Pazar Orduzu Pınarbaşı 13.00 Orduzuspor - Sancaktarspor, 14.45 Karakavakspor - Sanayispor, İnönü Üniversitesi 14.00 Telekomspor - Adafı Kartalspor. 
 
2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde ise 3 maç oynanacak. Program şöyle; Pazar İnönü Üniversitesi 12.00 Kaldırımgücü - Konak Belediyespor, Doğanşehir İlçe Stadı Polat Belediyespor - Yeni Balabanspor, Hekimhan İlçe Stadı Hekimhanspor - Çatyol Belediyespor.  BAL Ligi'nde ise pazar günü 14.30'da Yeşiltepe Stadı'nda Orduzuspor, Kadirlispor ile karşılaşacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız