SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Olaylı Maç

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:10:53
Amatörde Olaylı Maç
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde Çatyol Belediyespor ile Doğanşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada kavga çıktı.

Çatyol Belediyespor ile Doğanşehir Belediyespor, ligin 7. haftasında Yeşiltepe'de karşı karşıya geldi. Semih Özgel, Ömer Faruk Tarakçı ve Ali Baykara hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada sık sık gergin anlar yaşandı. 

Oyuncuların oyunu sertleştirmesi sonrası, maçın hakemi Semih Özgel, Çatyol Belediyespor'dan kaleci Batuhan Yılmaz ve Burak Başaran'ı, Doğanşehir Belediyespor'dan da Nihat Ürkmez, Alpaslan Aktay ve Ömer Faruk Yıkım'ı kırmızı kart ile oyundan ihraç etti. 

Üst üste gösterilen kırmızı kartlar sonrası saha içerisi karışırken, kırmızı kart gören ve yedekte bulunan iki takım oyuncuları, soyunma odasının önünde birbirlerine girdi. 

-Çevik kuvvet ekipleri müdahale etti-

Soyunma odasının önündeki kavgayı gören saha içerisindeki futbolcularda kavgaya müdahil oldu. Kapalı tribündeki taraftarlarında giriş kapısına gelmesiyle birlikte olaylar büyüdü. 

Çevik kuvvet polisleri olaya müdahale ederken, Yeşiltepe Stadına takviye kuvvet de gönderildi. Takviye kuvvetinde gelmesiyle birlikte olaylar yatıştırıldı. 

-Yerde yatan futbolcuya başka oyuncular müdahale etti-

Yaşanan olaylar sonrası Çatyol Belediyespor'dan bir oyuncu yerde kaldı. Yerde kalan oyuncuya bir sonraki maç için stadda bulunan Kaldırımgücü'nden oyuncular ilk müdahale etti. Çatyol'lu Erdem Geçgil, daha sonra hastaneye kaldırıldı ve tedavisinden sonra taburcu edildi.

Babasıyla maç izlemeye gelen bir çocuk ise, yaşanan olaylar sonrası göz yaşlarını tutamadı. Olayı, korkulu gözlerle izleyen küçük çocuk, zorla sakinleştirildi. 

Hakemler, stattan polis koruması eşliğinde ayrılırken, çevik kuvvet ekipleri öfkeli kalabalığı bir süre sonra dağıttı. 

Karşılaşma 3-1 Çatyol Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi. 

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız