SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Play-Off Aynı Saatte

0
Güncellendi - 2017-03-30 00:56:21
Amatörde Play-Off Aynı Saatte
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde Play-Off Grubu’nda son maçlar Pazar günü oynanacak. Karşılaşmalar aynı saatte başlayacak.

Büyükler Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda üçüncü maçlar 2 Nisan Pazar günü oynanacak. Maçlar saat 12.00’da başlayacak.

Play-Off Grubu’nda geride kalan iki hafta sonunda 1932 Malatyagücü ile Arguvan Belediyespor 4’er puan topladı. Hekimhan Belediyesi Girmanaspor 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 3 puana sahip. Son sıradaki 1966 Malatya Gençlik Spor’un ise puanı bulunmuyor.

Play-Off Grubu’nda üçüncü maçların programı

2 Nisan Pazar

Yeşiltepe 1 nolu saha

12.00 1966 Malatya Gençlik Spor-Arguvan Belediyespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

12.00 1932 Malatyagücü-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız