SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Şampiyonluk Yarışı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:29:24
Amatörde Şampiyonluk Yarışı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcileri Yeşilyurtspor ile 44 Malatyaspor hafta sonu karşı karşıya gelecekler. 

Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta yer alan 44 Malatyaspor’da Yeşilyurtspor maçının hazırlıkları sürerken, sarı kırmızılılarda iki önemli eksik teknik heyeti düşündürüyor.

Çalışmalarını Yeşiltepe’deki 3 Nolu sahada sürdüren 44 Malatyaspor’da geçen haftaki maçta sakatlanan Engin Bilici’nin Yeşilyurt maçında oynamasının zor göründüğü belirtildi. Sarı kırmızılılarda kırmızı kart cezalısı Oğuzhan Akar, Yeşilyurtspor’a karşı forma giyemeyecek.

3’üncü Grup’ta 25 puanla 4’üncü sırada yer alan 44 Malatyaspor, geçen hafta deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor karşısında 1 puanı 90’ıncı dakikada attığı golle almıştı.

YEŞİLYURTSPOR İKİNCİ YARIDA PUANA HASRET

Hafta sonu Malatya derbisinde 44 Malatyaspor’un rakibi olacak Yeşilyurtspor’da bu maçın hazırlıkları sürerken, takımda son haftalardaki puan kayıplarından dolayı morallerin bozuk olduğu öğrenildi.

Çalışmalarını Yeşiltepe’deki 2 Nolu sahada sürdüren Yeşil beyazlılarda, sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Ligin ikinci yarısında oynadığı ilk iki maçta da rakiplerine farklı skorlarla mağlup olan Malatya Yeşilyurtspor, 44 Malatyaspor maçında galip gelip, kötü gidişe dur demek istiyor.

Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta 11 puanla 11’inci sırada yer alan Malatya Yeşilyurtspor, geçen hafta sahasında Suruç Gençlikspor’a 4-1 mağlup olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız