SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatör'de Son Durum

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:37:03
Amatör'de Son Durum
A- A+ PAYLAŞ
 
1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde A Grubu'nda mücadele eden Doğanşehir Belediyespor ile B Grubu'nda mücadele eden Demirspor liderliklerini sürdürüyor. 
 
9 karşılaşmadan 8'inden galip birinden ise berabere ayrılan Doğanşehir Belediyespor, ligde 10 hafta sonunda 25 puana birinci sırada.A Grubu'nda Doğanşehir Belediyespor'u 19 puanla Yeşilyurtspor izledi. 18 Puanı bulunan Kale Gençlerbiliği ise üçüncü sırada yer alıyor. 15 puana sahip iki takımdan Ataköyspor dördüncü, Telekomspor ise beşinci sırada bulunuyor. Altıncı sıradaki Adafı Kartalspor'un 14 puanı bulunuyor. Malatya Fenerspor ise 4 puanla yedinci sırada yer alıyor. Son sıradaki Yeşil Arapgirspor'un ise 3 puanı bulunuyor. 
 
Ligin B grubunda ise 10 karşılaşmayı kazanan Demirspor, 30 puanla lider. Karşılaşmalarda 35 gol atan Demirspor, kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Demirspor'u takip eden Malatya İl Özel İdarespor ise 22 puana sahip. Grup'ta üçüncü sırada bulunan İpekyolu Belediyespor 'un puanı 16. 15 puanın bulunan Sanayispor dördüncü sırada yer aldı. Tecdespor ise 13 puanla beşinci sırada bulunuyor. Battalgazi Belediyespor ise 13 puanla altıncı sırada. Yedinci sıradaki Darendespor 7 puan topladı. Müsabakalara çıkmayan TEKSpor ise ligden ihraç edildi. 
 
 
Ligde Pazar günü oynanacak karşılaşmaların programı şöyle; "Yeşiltepe Stadı 11.00 Malatya Fenerspor - Telekomspor, Orduzu Pınarbaşı 11.00 Ataköyspor - Yeşilyurtspor, Yeşilyurt Stadı 10.00 Tecdespor - Sanayispor, Yeşilyurt Stadı 12.00 Kale Gençlerbirliği - Adafı Kartalspor, Yeşilyurt Stadı 14.00 Malatya İl Özel İdarespor, İnönü
Üniversitesi 13.00 Yeşil Arapgirspor - Doğanşehir Belediyespor, Battalgazi İlçe Stadı 13.00 Battalgazi Belediyespor - Demirspor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız