SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Son Durum

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:46:24
Amatörde Son Durum
A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup Malatya ekiplerinden Orduzuspor, ligdeki çıkışını sürdürüyor. 
 
Ligin ikinci yarısına 1 puanla başlayan siyah beyazlı ekip, elde ettiği 4 galibiyet ve 2 beraberlikle puanını 15'e çıkarttı. Ligin ilk yarısında, ilk hafta maçında Şehit Kamil Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Orduzuspor, ilk yarının bitimine kadar hanesine puan yazdıramamıştı. Ligin ilk yarısını 1 puanla en son sırada tamamlayan siyah beyazlı ekip, rakip ağlara 6 gol atarken, kalesinde ise 30 gol görmüştü.Ligin ikinci yarısıyla birlikte yeni bir sürece giren Orduzuspor, Kilis Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek, ilk galibiyetini elde etti. Şanlıurfa İl Özel İdarespor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Orduzuspor, Erteleme maçında Şehit Kamil Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Sahasında lider Kahramanmaraş Belediyespor'u ağırlayan siya beyazlı ekip, olaylı geçen karşılaşmada sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Malatya'yı BAL Ligi'nde temsil eden 44 Malatyaspor ile zorlu geçen karşılaşmadan 2-1 üstün ayrılan Orduzuspor, son karşılaşmasında da Malatyaspor'u 6-2 mağlup ederek, puanını 15'e çıkardı ve 9. Sıraya yükseldi. Orduzuspor, sahasında oynadığı 8 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 4'te mağlubiyet aldı. Sahasında 8 puan toplayan siyah beyazlı ekip; rakip ağlara 15 gol bırakırken, kalesinde 17 gol gördü. Deplasmanda 8 karşılaşma oynayan Orduzuspor, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Deplasmanda 7 puan toplayan sarı siyahlı ekip; rakip ağlara 7 gol bırakırken, kalesinde 21 gol gördü. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız