SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Son Durum

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:43:14
Amatörde Son Durum
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Amatör Küme’de 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde ilk hafta maçları sonunda A Grubu’nda Demirspor, B Grubu’nda Kale Gençler Birliği lider durumda bulunuyor.

Ligde ilk hafta sonunda A Grubu’nda Demirspor, 3 puan ve 7 gol averajıyla ilk sırada yer aldı. Grupta 3 puanı bulunan Çatyol Belediyespor 3 gol averajıyla ikinci, 1 gol averajıyla üçüncü, Tecdespor ise dördüncü sırada yer alıyor.

B Grubu’nda ise Kale Gençler Birliği 3 puan ve 3 gol averajıyla zirvede yer alıyor. 3 puanı bulunan Malatyaspor 2 gol averajıyla ikinci, 1 gol averajı bulunan Orduzuspor üçüncü sırada yer alıyor.

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde ikinci haftanın programı ise şöyle:

1 Kasım Pazar Yeşiltepe Stadı 10.00 Tecdespor-Telekomspor, 12.00 Sanayispor-Konak Belediyespor, 14.00 Çatyol Belediyespor-Demirspor.

Orduzu Pınarbaşı Stadı 11.30 Girmana Belediyesi İpekyolu-Kaldırım Gücü, 14.00 Orduzuspor-Doğanşehir Belediyespor.

Yeşilyurt İlçe Stadı 11.30 Yeşilyurt Belediyespor-Adafı Kartalspor, 14.00 Kale Gençler Birliği-Malatyaspor.

Balaban Stadı 13.00 Yeni Balabanspor-Battalgazi Belediyespor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız