SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Tekme- Tokat!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da amatör futbol maçı esnasında ve sonrasında çıkan olaylarda meydan kavgası yaşandı.

Malatya 1. Amatör Futbol Ligi'nde Yeşiltepe Sentetik Çim Saha'da Çatyolspor ile İpekyoluspor karşı karşıya geldi.

Maç esnasında İpekyoluspor'un beraberlik golünü bulması ile birlikte oyun sahası biranda karıştı ve yedek oyuncu sahaya girerek gol atan oyuncuyu yumruklayıp yere düşürdü.

Gergin geçen maç sonrasında ise iki takımın oyuncuları karşılıklı olarak birbirlerine tekme ve tokat saldırdılar. Çevik kuvvet polisi, kavgayı güçlükle yatıştırdı.

Yaşanan gelişmeler, meydan kavgasını aratmadı.

Bu arada karşılaşmanın 1-1 berabere sonuçlandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız