SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amatöre Destek Vereceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, spor taban birliklerini ziyaret etti.

Şavata, düzenlediği ziyaretler kapsamında ilk olarak Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir ile bir araya geldi.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, "Ziyaretinizden dolayı şahsınıza teşekkür ederim. Gerçekten bizim ağabeyimiz ve duayenlerimizdensiniz. Sizinle iftihar ediyoruz, her zaman da edeceğiz. Bu ziyaretinizde Malatya'daki amatörlere büyük güç vereceğine inanıyorum. Bulunduğunuz makam ve mevkide de Malatya amatör sporuna büyük katkılarınızın olacağı inancındayım. Amatör kulüplerimiz adına size bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, yaptığı konuşmada, sporun temelindeki başarıların amatörlükten geldiğini ifade ederek, "Eğer siz futbolcuları genç yaşta alıp tecrübe kazandırmazsanız bunlar belli bir yaştan sonra gelişmeyi yapamıyorlar. Bu nedenle de doğudaki sporculara profesyonel kulüplerin değer vermediğini görüyoruz. Hep hazır futbolcu alıyorlar, bunun içinde iflas ediyorlar. Bu yapıda da amatör kulüplerimiz destek alamıyorlar ve bireysel desteklerle ayakta durmaya çalışıyorlar. Sayın Valimiz Ulvi Saran ile Malatya futbolu üzerine bir konuşma yapmıştık. Sayın Valimizin amatör sporlara destek verilmesi gerektiğine inandığını gördük. Amatörü destekleyen Sayın Valimizin Malatya'da olması bizim için bir kazançtır. Bizlerde yaptığımız son bütçede karınca kararınca sizlere destek vereceğiz. Benim Malatya'da var oluşum futbolladır. Ben, bu hususta futbolun faydasını çok gördüm. Eğer Malatya'da tanınıyorsak, eskiden amatörde futbol oynamama borçluyum. Biz o günde Malatya'da tanınıyorduk.

Elhamdülillah futboldan yetişen bir örfü aldık. Bugünlere gelmemizi futboldan aldığımız terbiye sağladı. Bu nedenle size başarılar diliyorum ve birliğinizi kutluyorum. Birliğiniz bizi heveslendiriyor. Yarınlara da daha güçlü bakmamızı sağlıyor. Allah yardımcınız olsun, bizlerde her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu.

Şavata, daha sonra üyesi olduğu Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesini ziyaret etti. TÜFAD Başkan Yardımcısı Muharrem Zeyno ile bir araya gelen Şavata, sporun gelişmesinde antrenörlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

TÜFAD Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Muharrem Zeyno ise, "Bizlere kapınız açık, bundan sonrada açık olacağına inanıyoruz. Sizden tek isteğimiz, devamlı bizleri ziyaret etmenizdir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız