SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatöre Klimalı Tesis..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da amatör sporların yapıldığı tesislerin modernizasyonu ile ilgili çalışmalar devam ederken, son olarak sentetik zeminli Yeşiltepe Stadyumu'nun sporcu ve hakem soyunma odalarının klimalı ısıtma sistemi ile donatılması nedeniyle tören yapıldı.

Düzenlemenin ardından açılış, Malatya'daki amatör futbolun duayenlerinden Sıtkı Derme'nin kurdelayı kesmesiyle gerçekleştirilirken, törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, şunları söyledi:

"Sentetik yüzeyli Yeşiltepe Stadyumu sporcu ve hakem soyunma odaları, ülkemizde emsali görülmemiş bir biçimde klimalı ısıtma sistemleri ile donatılmış ve diğer modernizasyon çalışmaları tamamlanmıştır.

Yeni yapılan spor tesislerimizle birlikte mevcut spor tesislerimizin ışıklandırılması, soba yerine modern ısıtma araçları ile donatılması ve benzeri modernizasyon çalışmaları imkânlarımız ölçüsünde devam edecektir.

Ancak Yeşiltepe Stadyumu sporcu ve hakem soyunma odalarının tüm modernizasyon çalışmaları il müdürlüğümüz öz gelirleri ile yapılmıştır. Yani modernizasyon çalışmaları, iyi bir işletmecilik yapılarak 12 ay hizmete açık tuttuğumuz yüzme havuzlarımızdan elde ettiğimiz gelirler ile yapılmıştır.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her vatandaşımızın yüzmesini hem kendi ve hem de bir başkasının can güvenliği ve yine kendi sağlıkları için istediğimiz gibi, 1 aylık yüzme ve sauna hizmetleri de sadece 35 YTL gibi düşük bir ücretle sunulmaktadır.

Tüm bunlarla birlikte elde edilen gelir ise yine insanımıza daha iyi hizmet için kullanılmaktadır. Bu sebeple; “Yeni Bir Tesis İçin Haydi Yüzmeye”, “Abone Ol 1 Ay 35 Ytl’ Ye Yüzme Ve Sauna Keyfinden Faydalan, Hem De Yeni Bir Spor Tesisinin Yapımı İçin Katkıda Bulun” diyoruz.

Ayrıca İl Özel idare genel sekreterimiz Orduzu pınarbaşında bulunan sentetik yüzeyli futbol sahamızın da soyunma odalarının modernizasyonu için söz verdiler.Bu tesisin modernizasyonu için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız