SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatöre Malzeme Yardımı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:00:26
Amatöre Malzeme Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi tarafından, Malatya'da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapılmak üzere 110 bin TL ödenek ayrıldı. 

Malatya'daki amatör spor kulüplerine destek olmak ve kulüplerin faaliyetlerini sürdürebilmesini amaç edinen Malatya İl Genel Meclisi, her yıl geleneksel olarak amatör spor kulüplerine yaptığı malzeme yardımı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, amatör spor kulüplerinin çektikleri sıkıntıları çok iyi bildiklerini kaydederek, amatörlere bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla her yıl malzeme yardımında bulunduklarını söyledi.

Şavata, Malatya amatörleri için 110 bin TL bütçe ayırdıklarını ifade ederek, “Biz amatörün sporun ana temeli olduğunu çok iyi biliyoruz. Çünkü amatör olmazsa, ülkemiz profesyonel spor anlamında kalkınamaz. Amatör bir nevi okuldur, eğitim yeridir. Biz daha önceden de amatöre destek vermiştik. Bu senede kulüplerimize maddi yardımda bulunmak üzere 110 bin TL gibi bir bütçe ayırdık" dedi.

Amatörlerin Büyükşehir Yasası'yla daha fazla destek göreceklerini kaydeden Şavata, "Amatörlerimize bir müjde de vermek istiyorum. Yeni yapılan Büyükşehir Yasası'nda, büyükşehir ve diğer belediyelerin amatör spora gerek nakdi gerekse de ayni yardım yapmaları kanun içerisine girdi. Bu amatörler için sevindirici bir haber oldu. Amatörlerin gelecekte ülkemizi tanıtmada daha büyük gayretler göstereceklerine inanıyorum. Çünkü amatörlerimizin çektikleri sıkıntıları iyi biliyoruz. Biz de bütçeden 110 bin TL parayı amatörlerimize ayırarak, çorbada tuzumuz olsun istedik" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız