SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörlerden Malatyaspor'a Plaket

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Fahrettin Eserdi, Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi’ye, Orduzu Pınarbaşı Sentetik Çim Sahası’nın Malatya amatörünün hizmetine sunulmasından dolayı bir plaket verdi. Törende Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Pazar günü Malatyaspor ve Galatasaray PAF maçının devre arasında plaketi Tanrıverdi’ye sunan Eserdi, Malatya amatörünün kendisini Malatyaspor’un bir parçası olarak gördüğünü belirtip, amatör futbolcuların toprak sahalarda maç yapmaktan kurtulduğunu söyledi. Eserdi, Tanrıverdi’ye teşekkür etti.

Tanrıverdi, Malatyaspor Kulübü’nün Malatya amatörünün yanında olduğunu, 24 saat maç oynanma imkanı bulunan sentetik sahadan Malatya altyapısının yanı sıra amatörlerin yararlanmasının mutluluk verici olduğunu anlattı. Tanrıverdi, diğer 2 sahanın yapım çalışmalarının devam ettiğini haber verdi.

Tanrıverdi, sentetik sahanın bitmesinde en büyük emeğin Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Ali Cengiz’in olduğunu sözlerine ekledi. Cengiz, hem sahanın hem soyunma odalarının yapımına bizzat nezaret etmiş ve çalışmaların zamanında tamamlanması için yoğun çaba harcamıştı.

Malatyaspor antrenman sahasının sağ tarafında kalan saha yıllarca toprak saha olarak amatör spora hizmet vermişti. Malatyaspor burayı sentetik saha yapmak için Futbol Federasyonu’na proje götürmüş ve Malatyaspor ile Federasyonun mali desteğiyle çalışmalar başlatılmıştı. Sahanın tamamlanması aşamasında Malatya Valiliği, Devlet Su İşleri, Köy Hizmetleri, Malatya Belediyesi, 2. Ordu Komutanlığı araç-malzeme-işgücü desteğinde bulundular. Böylece tüm Malatya’nın elbirliğiyle Malatya amatörü ve Malatyaspor altyapısı sürekli antrenman-maç yapabileceği bir tesise kavuşmuş oldu.

Malatyaspor Başkanı, saha yapımına katkılarından dolayı eski Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık ve emeği geçen resmi daireler ile çalışanlarına teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız