SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörün Karakolluk Maçını TFF Bitirdi

0
Güncellendi - 2016-06-08 02:09:30
Amatörün Karakolluk Maçını TFF Bitirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İkinci Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 10 Nisan’da 1932 Malatya Gücü ile Malatya İdman Yurdu arasında oynanan ve 1-1 devam ederken yarıda kalan karşılaşmayla ilgili TFF kararını verdi.

Ligin dördüncü haftasında 1932 Malatya Gücü ile Malatya İdman Yurdu arasında Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmada olay çıktı. 1-1 devam eden karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Maçın hakemiyle bazı oyuncuların birbirinden şikayetçi olması nedeniyle yarıda kalan ve karakolda biten karşılaşmayla ilgili karar çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 23 sayılı toplantısında aldığı kararla 1932 Malatyagücü’nün 3-0 galip, Malatya İdman Yurdu’nun ise 3-0 mağlup sayılmasına karar verdi.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Müsabakanın 66. dakikasında, Malatya İdman Yurdu Spor takımına mensup futbolcunun müsabaka hakemine hakaret ederek, fiili saldıra bulunması ve darp etmesi, saldırı teşebbüsünde bulunması, akabinde aynı kulübe mensup yönetici ve iki futbolcunun da müsabaka hakemine yönelik hakaretlerde bulunarak, saldırı teşebbüsünde bulunmaları sonucu çıkan saha olayları nedeniyle müsabakanın tatil edilmesi uygun görülerek; anılan müsabakada Futbol Müsabaka Talimatı 23. Maddesinin 4. Fıkrası uyarında Malatya İdman Yurdu Spor takımının 3-0 hükmen yenik sayılmasına, 1932 Malatyagücü Spor takımının 3-0 galip sayılmasına karar verilmiştir” denildi.

1932 MALATYAGÜCÜ NAMAGLÛP TAMAMLADI

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde A Grubu’nda mücadele eden ve ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden 1932 Malatyagücü, alınan kararla ligi namağlup tamamlamış oldu.

Şampiyon olarak, Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’ne yükselen kırmızı beyazlılar, ligdeki 10 maçını da galip tamamlayarak, 30 puanla sezonu tamamlamış oldu.

1932 Malatyagücü, 10 haftada 10 galibiyet alırken, 43 gol attı, 11’de gol yedi.

ARŞİV FOTO: 1932 Malatyagücü takımı, geçtiğimiz sezonu şampiyon bitirince bu pozu vermişti. 2. Amatör A grubunda şampiyon olarak 1. Amatör Lige yükselen 1932 Malatyagücü takımı, TFF kararıyla oynadığı tüm maçları kazanmış oldu.

Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi

malatyagücüşamp

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız