SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörün Play-Off Programı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör'den BAL'a yükselecek takımın yanı sıra 2. lige düşecek takımın belirleneceği play-off maçlarının bu haftaki programı açıklandı.

1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde A Grubu’nda ilk iki sırayı 44 Malatyaspor ve Orduzuspor, B Grubu’nda ise ilk iki sırayı Tecdespor ve İpekyolu Belediyespor takımları elde etti. Bu 4 takım hafta sonunda play-off mücadelesine katılacak.

Yine 1. Amatör Küme’den 2. Amatör Kümeşe düşecek olan bir takımı belirlemek için ligi gruplarında son sırada tamamlayan Çatyol Belediyespor ile Fenerspor takımları kendi aralarında 2 karşılaşma oynayacaklar.

Play-off maçlarının programı şöyle:

19 MART CUMARTESİ:
Orduzuspor - Tecdespor (Yeşiltepe Stadı Saat:13.00)

İpekyolu Belediyespor - 44 Malatyaspor (Yeşiltepe stadı Saat:15.00)

Çatyol Belediyespor - Fenerspor (Orduzu Pınarbaşı Stadı Saat:13.00)

HABER: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız