SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörün Sorunları Konuşuldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Amatör Spor Kulüpleri'nin başkanları ve il temsilcileri bir araya gelerek, Malatya'da amatör sporunun geleceğini masaya yatırdı.

Şelale tesislerinde, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu (ASKF) Başkanı Fahrettin Eserdi'nin başkanlığında yapılan "1. Malatya Amatör Spor Kulüpleri Başkanları Federasyonu" toplantısına, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Alper Talas, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Cücemen, İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, Malatya Belediyespor yöneticilerinden Niyazi Artan, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet İncebay, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Hikmet Tekin'in yanı sıra amatör takımların başkanları, spor il temsilcileri ve antrenörler katıldı.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Eserdi, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, Malatya'da amatör sporunun daha iyi yerlere getirmek amacıyla bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek, "Biz Türk sporunun altyapısını oluşturuyoruz. Malatya'da bir çok kişi amatör sporunu tanımıyor. Amatör sporu kendisini tam anlamıyla tanıtamıyor. Biz düşen amatör sporun var olduğunu herkese göstermek. Geleceğimiz olan gençleri Türkiye'nin karanlık yüzü olan uyuşturucu, terör ve kötü alışkanlıklardan kurtararak, spora yönlendirmeliyiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Alper Talas ise, toplantının önemine değinerek, "Amatör her zaman Türk sporunun alt yapısını oluşturuyor. Burada çok önemli bir neden için toplandık. Malatya'nın sporu için yapılan bu toplantının eminimki ilerde sporun gelişmesinde büyük katkısı olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen de, amatör sporunun geliştirilmesi için herkesin eteğindeki ortaya koyması gerektiğini söyleyerek, "Amatör sporunun sorunları tartışılacak ve çözü aranacak. Malatya kamuoyu olarak ne yapalacak ise o konuları görüşeceğiz. Ben bu konuda Malatya sporuna emek verenleri kutluyorum" dedi.

Toplantıda daha sonra amatör spor kulüplerin başkanları ve il temsilcileri sorun ve sıkıntıları aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız