SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulans Beklerken!..

A- A+ PAYLAŞ

Virajı alırken devrilen motorun sürücüsü yaralandı ve yol ortasında ambulans gelinceye kadar bekletildi.. Bu arada, yaşlı şahsa çarparak yaraladıktan sonra kaçan sürücü, kaza yerinin kalabalık olmasından korktuğu için kaçtığını öne sürdü.

YARALAMALI KAZALAR..
Malatya-Battalgazi karayolu Hanımınçiftliği mevkisinde meydana gelen kazada, K.P.'nin (18) kullandığı çapa motoru, virajı dönerken devrildi. Tomruk yüklü çapa motorunun altında kalan K.P., ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ ayağından yaralanan gencin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Tevfik Temelli Caddesi Yeni Yol üzerinde de H.Ş. yönetimindeki oto ile giderken, 78 yaşındaki V.Ç. adlı şahsa çarparak yaralanmasına yolaçtı. 20.00 sıralarında meydana gelen kazada ağır yaralanan V.Ç. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, kaza yerinden kaçan 45 yaşındaki H.Ş. bir süre sonra polis tarafından yakalandı. 78 promil alkollü olduğu saptanan H.Ş., kaza yerinin kalabalık olması ve olumsuz bir durum yaşanmaması için kaza yerini terkettiğini öne sürdü.

DİĞER KAZALAR..
1.Organize Sanayi Bölgesi’nde Seydi Battal Orhan yönetimindeki 44.. 856 plakalı otobüs ile giderken Necmettin Deniz yönetimindeki 44 .. 620 plakalı panelvan ile çarpıştı, araçlar hasar gördü.

Beylerderesi çıkışı Ulaştırma Alayı karşısında, Mazlum Şilenger yönetimindeki 44.. 521 plakalı oto aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak, toprak yığınına çarptı ve takla attı. Kazada aracın hasar gördüğü bildirildi.

Kuluncak’tan Hekimhan yönüne gitmekte olan Alpaslan İnan yönetimindeki otomobil, Karaçayır Köyü civarında, ani fren yapınca yoldan çıkıp şarampola uçtu ve hasar gördü.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan Birol Şahin yönetimindeki 34.. 1497 plakalı oto, Erenli Kasabası civarında sağ ön lastiği mıcıra kaptırınca kontroldan çıkıp takla attı. Bu kaza da maddi hasarla atlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız