SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulans Gidemedi, Hastayı Getirdiler!

0
Güncellendi - 2016-12-18 02:19:50
Ambulans Gidemedi, Hastayı Getirdiler!
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi'nin merkez mahallesinde ambulansın karlı buzlu yokuş nedeniyle ulaşamadığı hasta için ikinci kez bölgeye başka bir araç gönderilerek hasta yolda bekleyen ambulansa taşındı ve ambulansla hastaneye getirildi.

Battalgazi ilçesinin Hatunsuyu Mahallesi Karaoğlan mevkiinde, ameliyat olduktan sonra evine gönderilen 73 yaşındaki Mehmet Gündoğdu adlı şahsın kanaması olunca, yakınları 112 acil servisten yardım istedi. Bölgeye önce Battalgazi Belediyesi iş araçları gönderilerek yol açıldı, ardından 112 acil servis ambulansı yönlendirildi.

Bölgeye giden 112 acil servis ambulansı kar ve buzlanmanın da etkisiyle dik rampadan çıkamayınca, bu kez Battalgazi Belediyesi’nden 4 tekerden çekişli  bir araç istendi.  112 acil servis ekibi ise yaya olarak eve giderek hastaya müdahalede bulundu.

Hastanın evine giden 4 tekerden çekişli pikap, hastayı alarak yola getirip, burada 112 acil servis ambulansına teslim etti. Hasta daha sonra Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ambulans1

hasta1

hasta2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MALATYALI-44 (7 yıl önce)
    ..Biz mevcut Büyükşehir ve Battalgazi belediye başkanlarını eleştirince hemen kolaya kaçıp neden Ak Partiyi eleştiriyorsunuz diyiyorlar. Ya kardeşim yapılan yanlışı soruşturmak suç mu? bakın bir çok mahalleye buzlanmadan dolayı araçlar çıkamıyor, kar sıyrılmamış, tuzlanma zayıf ve esnaf kendi imkanlarıyla kar kürüyor. diğer yandan da Sivas'lı bir mühendis Büyükşehire bela etmişler adam kaldırım yapacağım diye yolları daralttı ve adete araçlarımıza park yeri bırakmadı. Selahattin Gürkan ancak ödül fotoğrafları koya tabelalara, Ahmet Çakır başkan da eski hal binasının yanına arapça bir söz yaza '' o israfı sevmezdi '' ve devamında da belediyenin milyonlar lira kaynağını kanalboyuna harcaya...kim israfı sevmezmiş belli zaten.. ş belli zaten..
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    Haklisin kardes anca dediyingibi pilaket pembe tiranbusalip ekrana gecsinlerbaska biseye yaramazlar bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (7 yıl önce)
    Günaydın arkadaşlar büyükşehir de ilçe belediye başkanlarıda sınıfta kaldı sayın Selahatin bey bu öyle plaket almaya benzemez iki gün kar yağsaydı sanırsam resmi daireler bile sizin yüzünüzden tatil ederlerdi yazık Malatyanın kaderi bu olmasa gerek
    0
    0
    Yanıtla