SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulans Helikopter Dağa İnemeyince..

0
Güncellendi - 2020-05-29 00:11:42
Ambulans Helikopter Dağa İnemeyince..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da dağda düşerek ayağını kıran kişi, yaklaşık 3 saat sedyede taşınarak bulunduğu yerden çıkartılıp hastaneye kaldırıldı.

Battalgazi ilçesinde Beydağları'nın zirvesine tırmanmak isteyen Selahattin Boyraz, düşerek yaralandı.

Bulunduğu yerde mahsur kalan Boyraz'ın kurtarılması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 112 Acil Servis ile jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Zorlu yürüyüşün arından bölgeye ulaşan ekipler, yaralıyı düştüğü yamaçtan sedyeye bağladıkları iple çıkarttı.

Eğimin fazla olması nedeniyle bölgeye sevk edilen ambulans helikopter iniş yapamayınca ekipler yaya olarak yaralıyı taşımaya başladı.

Bazı kısımları karla kaplı bölgede yaklaşık 3 saat sedyeyi taşıyan ekipler, yaralıyı ambulansa ulaştırdı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Boyraz'ın ayağının kırıldığı öğrenildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erdem (3 yıl önce)
    Kesinlikle katılıyorum yetkililerden ricamız Malatyamizın su deposunu oluşturan Beydağlarindaki taş ocağının kapatilarak bu katliama son verilmesidir BİRŞEY YAPİLMAZSA MALATYA KURUYACAK
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (3 yıl önce)
    Geçmiş olsun arkadaşa, Malatyamızın göz bebeği Beydağı...Ah...Ah..... Keşke yemyeşil olsaydı ne kadarda yakışırdı.... Vali Ulvi Saran'a minnettarız yeşil alan olması için çok çaba etti.... Ya sonrasııı... Beydağı Karagöz Mah. (Köyü) mevkiii...belkide ender olarak kalan yeşil alanlardan tek tük yerlerden biri...Şuanda orada yıllardır ÇEVRE KATLİAMI yapılıyor....Oraya taş ocağı izni verenler VİCDANINIZ rahatmı?..Malatya haberde Beydağı ile ilgili bir haber geçse yıllardır bu ÇEVRE KATLİAMINI her fırsatta dile getiririm.... Malatya Haberden ricam lütfen buradaki ÇEVRE KATLİAMINI sürekli gündemde tutmanızdır....Belki insaflı bir yetkili bu ÇEVRE KATLİAMINI görürde iptal kararı verir....
    0
    0
    Yanıtla