SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulans Kardan Gidemedi Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir'de aynı ailenin 7 ferdi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenirken, giden ambulans kar nedeniyle eve ulaşamayınca, sağlık ekipleri 500 metrelik yolu yürüyerek, aileye müdaale etti.

Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir ilçesinde Kılıç ailesinin 7 ferdi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenince olay yerine ambulans çağrıldı. 112 görevlileri, kar nedeniyle eve ulaşamayınca yolun açılmasını beklemeden yaklaşık 500 metre yürüyerek hastalara müdahale etti.

Neriman (19), Neslişah (31), Gülten (33), Sevim (14), Bahar (12), Gözde (6) ve Salih (1) Kılıç, Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada il merkezi Çukurdere Mahallesi Gül Sokakta da 56 yaşındaki B.E. adlı kadın sobadan sızan gazdan zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı.

Diğer yandan Akçadağ ilçesi Ören Beldesinde telefon havai hatlarını yeraltına alma işini yapan firmanın çalışanları O.Ö. ve L.A., Telekom’a ait binanın çatısında bakır tel elde etmek için yaklaşık 60 metre kabloyu yakarken, çatıda yangın çıkardılar. İki çalışan, dumandan zehirlenerek hastanelik olurken, 22.00 sıralarındaki bu yangında 3 bin YTL’lik maddi hasar da meydana geldi.

Öte yandan, Melekbaba Mahallesi’nde bir evde çıkan yangında da anne ve 2 çocuğu zehirlendi. İfadesi alınan 31 yaşındaki anne G.D., eşini işe gönderdikten sonra sobayı yakıp diğer odaya geçtiğini, daha sonra yerde serili yatağın ve kanapenin yandığını gördüğünü, bu sırada kendisinin ve çocukları 5 yaşındaki Ş.D. ve 7 yaşındaki B.D.’nin dumandan etkilendiklerini, yangına itfaiyenin müdahale ettiğini, kendilerinin de hastaneye kaldırıldığını anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız