SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulans Kavgasında Doktora Yumruk!.

A- A+ PAYLAŞ

Aynı sağlık ocağında görevli ambulans şoförü ile doktor arasında “ambulans arızası” nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve doktorun yumruklandığı bildirildi.

Jandarma’dan edinilen bilgiye göre olay; Pazartesi saat 20.00 sıralarında Yazıhan’da meydana geldi. İlçe Sağlık Ocağı’nda ambulans şoförü olarak görev yapan N.K. ile aynı sağlık ocağının doktoru M.B. arasında, ambulanstaki arıza nedeniyle çıkan tartışma sırasında, doktorun yumruklandığı bildirildi. Jandarma olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Bu arada Pütürge ilçesi Gökçeli Köyünde de, O.K. adlı şahsın tarlada çalışma konusunda tartıştığı eşi E.K.’yi demir çubukla vurarak yaraladığı, şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.

Öte yandan, Merkez Çamurlu Köyü Venk Mezrası ile mermer ocağı arasındaki dağlık arazide bazı şahıslarca kaçak kazı yapıldığı yolunda 16.30 sıralarında alınan ihbar üzerine giden jandarma devriyesini 1-1.5 km mesafeden gören bazı şahısların kaçtığı, olay yerinde A.A. adlı bir kız çocuğunun kaçmayarak beklediği, ifadesine başvurulduğu sırada, yakındaki tarlada çalışan ve kızın babası olduğunu söyleyen A.A. adlı şahsın, jandarmalara hakarette bulunduğu, karşı koyduğu öne sürüldü. Savcı talimatıyla gözaltına alınan baba A.A.’nın mahkemece tutuklandığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız