SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulans Kaza Yaptı, 3 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden Malatya'ya ameliyat için hasta götüren ambulans, yoldan çıkarak yan yattı. Kazada ameliyata götürülmekte olan hasta ile birlikte 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya merkez çevreyolu Dede Korkut Parkı'nın yanında meydana geldi. Halis Y. yönetimindeki 46 EC 110 plakalı Elbistan Belediyesi'ne ait ambulans, seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda yoldan çıkıp, kaldırıma çarptıktan sonra yan yattı.

Kazada ambulans sürücüsü Halis Y. ile birlikte Turgut Özal Tıp Merkezi'ne ameliyat olmaya götürülen Fatma Örnek ve yanındaki refakatçi Şehnaz Örnek yaralandılar.

Ambulanstaki diğer refakatçi Mehmet Örnek ise, kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kazanın görgü tanıkları, ambulansın, başka bir aracın yol vermemesi nedeniyle kaza yaptığını iddia ettiler. Bir görgü tanığı ise, ambulans şoförünün kendisine yol vermeyen araç sürücüsü ile bir süre kaza olmadan önce tartıştığını ileri sürdü.

DİĞER KAZALAR..
Hekimhan’dan Malatya yönüne gelmekte olan 33 yaşındaki F.O.S. yönetiminde bulunan 55..1180 plakalı kamyon, Yazıhan yakınlarında devrildi. Kazada kamyon sürücüsü ile araçta bulunan 38 yaşındaki G.B. adlı bayan yaralandı.

Güzyurdu Köyü’nden Akçadağ’a gitmekte olan 23 yaşındaki F.T. yönetiminde bulunan 44..070 plakalı otomobilin, 6. kilometrede karşı yönden gelen 35 yaşındaki T.Ç. yönetiminde bulunan 44..503 plakalı oto ile çarpıştı. Kazada F.T., 63 yaşındaki H.T., 26 yaşındaki M.T., 29 yaşındaki Ö.A. ile diğer aracın sürücüsü T.Ç., 41 yaşındaki E.U. ve 3 yaşındaki T.Y.Ç.’nin de yaralandıkları öğrenildi.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 45 yaşındaki Y.O. yönetiminde bulunan 34..3498 plakalı TIR, 65. kilometre Doğanşehir yakınlarında yol kenarında park halinde bulunan 43 yaşındaki V. B. yönetiminde bulunan 23..472 plakalı kamyona arkadan çarptı. Bu kamyonda önünde park halinde olan 61 yaşındaki S.V. yönetimindeki 23..0494 plakalı kamyona çarptı. Kazada İ.H.Ç., M.E. adlı vatandaşlar yaralandı, 61 bin YTL’lik zarar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız