SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulans Kaza Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobil ile ambulansın çarpışması sonucu şans eseri yaralanan olmazken, iki araçta da maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgiye göre kaza, İnönü Caddesi ile Milli Egemenlik Caddesi'nin kesiştiği Ofis kavşağında meydana geldi. A.Ş. (60) isimli şahsın kullandığı 44 LE 073 plakalı otomobil, virajı dönerken 44 KK 028 plakalı ambulansa çarptı. Hastaneye hasta nakli yapan ambulansın içindeki hasta, başka bir ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne gönderildi.

Kazada yaralanan olmazken, her iki araçta da maddi zarar meydana geldi. Bir belediye otobüsünde de hafif maddi hasar meydana gelirken, kazadan dolayı bir süre trafik aksadı.

Tekerleri de patlayan araçlar daha sonra yolun kenarına çekilerek, yol trafiğe açıldı. Polis, kazayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Cezmi Kartay Caddesi’nde, 12.00 sıralarında 55 yaşındaki A.A. yolda yaya olarak yürümekte iken sürücüsü belirlenemeyen 44..618 plakalı otonun çarpması sonucu yaralandı. Polis sürücüyü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Kernek Camisi yanındaki İpek Caddesi’nde de 60 yaşındaki M.G. yönetiminde bulunan oto ile giderken, Y.K. ve A.S.A. adlı çocukların bulunduğu bisiklete çarptı. Kazada yaralanan çocuklardan A.S.A.’nın yoğun bakıma alındığı, sürücü hakkında işleme başlandığı bildirildi.

Hacıabdi Mahallesi’nde 21.00 sıralarında 26 yaşındaki B.G.’nin kullandığı 44..777 plakalı otonun çarptığı 57 yaşındaki F.Ö. adlı kadın ağır yaralandı. Yaralı TÖTM’de tedavi altına alınırken, sürücü yakalandı.

Darende’de ise U dönüşü yapan 23 yaşındaki M.A.S. yönetimindeki oto, park halinde olan 38 yaşındaki H.K.’ye ait otoya çarptı. M.A.S. hafif yaralandı.

Hatunsuyu Caddesi’nde 52 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 35..1984 plakalı oto ile 24 yaşındaki A.B. yönetiminde bulunan 44..292 plakalı otolar çarpıştı. 06.45 sıralarındaki kazada sürücü A.B. ile aracında bulunan 43 yaşındaki R.B. yaralandılar.

Yeni Sanayi Sitesi’nde 26 yaşındaki A.T. yönetiminde bulunan 44..936 plakalı motosiklet ile 36 yaşındaki C.S. yönetiminde bulunan 44..090 plakalı oto çarpıştı, A.T.’nin yaralandığı bildirildi.

Hekimhan Güzelyurt yolu Keklicek mevkiinde 41 yaşındaki D.G., plakasız olan ve “patpat” diye adlandırılan motor ile ilçe merkezine gelirken, şarampola devrildi. 22.00 sıralarındaki kazada sürücü ile araçta bulunan 40 yaşındaki T.Y. yaralandı.

Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan M.A.D. yönetiminde bulunan 44..671 plakalı otomobil, A.K. yönetimindeki 01..049 plakalı otoyla çarpıştı. İki sürücünün yanı sıra Adana plakalı araçta bulunan Ş.K., E.K., M.Y.K. ve A.K. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız