SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulansa TIR Çarptı: 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:25:22
Ambulansa TIR Çarptı: 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hastaneye hastayı bıraktıktan sonra ayrılan ambulans, hastane önündeki kavşakta TIR ile çarpışınca şoför ve 2 sağlık personeli yaralandı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında SSK Kavşağı’nda meydana geldi. Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü Acil Servisi’ne hasta getirerek dönmekte olan Salih Korkmaz yönetimindeki 112 Acil Servis’e ait 44 FP 112 plakalı  ambulans, hastane önündeki kavşakta sürücüsü öğrenilemeyen 23 TD 114 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile yoldan çıkarak hurdaya dönen ambulansın şoförü Salih Korkmaz ağır yaralanırken, ambulanstaki sağlık personeli Ümit Karaca ve Ayşe Tacan ise yaralandı.

Yaralılar, 2 dakika önce hasta getirerek teslim ettikleri Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Kazada ağır yaralanan ambulans şoförü Salih Kapusuz’un hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kapusuz, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildi.

Kazadan sonra TIR sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi.

Bu arada, kazanın olduğu kavşakta yolda aylardır devam eden ve bir türlü tamamlanamayan düzenleme çalışmaları nedeniyle aydınlatma lambaları yanmazken, çevrede de çok sayıda üstü açık kanal bulunduğu gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız