SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulansa Yol Vermeyince

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu’nda hasta taşıyan, tepe lambası ve sirenleri açık şekilde giden ambulans kırmızı ışıkta geçerken, yeşil ışıkta geçmek isteyen bir otoyla çarpışınca, ambulanstaki hasta yakını yaralandı.

Kaza, Pazartesi günü saat 11.30 sıralarında meydana geldi. 61 yaşındaki N.Ç.’nin yönetiminde bulunan Sağlık Müdürlüğü’ne ait 112 Acil Servis ambulansı, tepe lambası ve sirenleri çalışır vaziyette hasta taşırken, kırmızı ışıkta geçtiği kavşakta, diğer yönden kendisine yeşil ışık yandığı gerekçesiyle geçmek isteyen bir otoyla çarpıştı. Kaza sırasında ambulansta bulunan 34 yaşındaki F.C. adlı hasta yakını bayan yaralanırken, kazaya neden olan oto kayıplara karıştı. Polis, plakası belirlenen otoyu ve sürücüsünü bulmaya çalışıyor.

DİĞER KAZALAR..
Fuzuli Caddesi’nde 35 yaşındaki Y.K. yönetiminde bulunan oto, aniden yola çıkan 9 yaşındaki İ.M.A. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Yeşiltepe’de de, park halindeki araçların arasından yola fırlayan 10 yaşındaki İ.T.K.’ya, 31 yaşındaki M.Y. yönetimindeki oto çarptı ve yaraladı.

Akçadağ ilçesinin Kozluca Beldesi’nde A.Ş.Ç. yönetiminde bulunan 44..976 plakalı otoyla gitmekte iken karşı yönden gelen Ş.V. yönetimindeki 44..569 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile bu araçta bulunan M.A. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız