SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulansla Çarpıştı: 1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu Çöşnük Kavşağı’nda ambulansla çarpışan otoda bulunan bir genç kız yaşamını yitirirken, ambulanstaki iki kişi de yaralandı.

Kaza 19.45 sıralarında meydana geldi. 24 yaşındaki S.Y. yönetiminde bulunan 44..204 plakalı oto ile 46 yaşındaki Y.K. yönetiminde bulunan ambulans Çöşnük Kavşağı’nda çarpıştılar. Kazada otomobilde bulunan 18 yaşındaki S.A. adlı genç kız ölürken, ambulanstakilerden N.B. ve Ö.E.’nin yaralandıkları bildirildi. Kazayla ilgili olarak adliyeye verilen otomobil sürücüsü S.Y. tutuklandı, ambulans sürücüsü salıverildi.

DİĞER KAZALAR..
Sivas Caddesi’nde, 34 yaşındaki İ.D.’nin yönetimindeki 44..397 plakalı otoyla çarptığı 64 yaşındaki S.A. adlı yaya kadın yaralandı.

Çarmuzu Mahallesi Meydan mevkiinde 20 yaşındaki A.P. adlı bayanın yönetiminde bulunan 44..847 plakalı motosiklet ile 44 yaşındaki V.Ö. yönetimindeki 44..297 plakalı oto çarpıştı. Motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan 19 yaşındaki O.A.’nın yaralandığı bildirildi.

Akpınar Aslantepe Caddesi’nde 59 yaşındaki H.H. yönetiminde bulunan 44..309 plakalı araçla giderken, aracın ek kapağı açıldı ve seyyar satıcılık yapan 43 yaşındaki İ.C.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Turgut Özal 1. Cadde’de 63 yaşındaki M.Ş. yönetiminde bulunan 44..071 plakalı otoyla, yolun karşısına geçmek isteyen 5 yaşındaki Y.İ.’ye çarptı ve yaraladı. Yaralanan çocuğun babası 36 yaşındaki T.İ.’nin de, sürücüyü döverek yaraladığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız