SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulansla Çarpıştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:12:53
Ambulansla Çarpıştı
A- A+ PAYLAŞ

Hastaneye hasta götürmekte olan ambulans ile otomobil çarpıştı. Kazada şans eseri kimsenin burnu kanamadı.

 Kaza, gece saat 21.15 sularında merkez Sıtmapınarı mevkiinde meydana geldi. A.G. idaresindeki 44 PD 930 plakalı ambulans, almış olduğu bir hastayı devlet Hastanesi’ne götürürken, Zapçıoğlu Caddesinden İnönü Caddesi’ne dönerken, cadde üzerinde şehir merkezine doğru seyir halinde bulunan 38 BE 531 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazanın ambulansın yola girmesine karşın, otomobil sürücüsünün aşırı hızla gelmesi ve duramaması üzerine meydana geldiği iddia edildi.

Ambulans sürücüsünün dikkati sonucunda otomobil, ambulansın yan tarafına çarparak durabildi. 

Kazada ambulansta bulunan 112 acil servis ekibi ile ambulansta bulunan hasta vatandaş yara almadan olayı atlatırken, yine ambulansla hastaneye kontrol amaçlı götürülen ve hastaneye gittikten sonra kayıplara karışan sürücü de kazayı burnu kanamadan atlattı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız