SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ambulanslar Yenilenmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:56
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, Malatya’da hizmet veren ambulansların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Sağlık Sen Yönetim Kurulu ve üyeleri, İl Sağlık Müdürlüğü Atölyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, atölyede görevli teknik personellerin sorunları, dilek ve temennileri dinlendi.

Ziyarete ilişkin değerlendirme yapan Şube Başkanı Bingöl, çalışanların yıllarca Donatım Bölge Müdürlüğü bünyesinde bölgeye hizmet ürettiklerini, yıllarca özveri ile görev yaptıklarını ve yapmaya da devam ettiklerini dile getirdi.

Bingöl, gerekli teknik desteğin sağlanması yanında manevi desteğin de yönetimce sağlanması gerektiğini, 112 ambulans filosunda yenilenmelerin yapılması gerektiğini ve istasyonların fiziki yapısının iyileştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Bingöl, çalışanların sorunlarını bildiklerini ve çözmek için büyük çaba sarf ettiklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız