SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amca Oğlunu Öldürdü

A- A+ PAYLAŞ

Gençler arasında çıkan kavgada 18 yaşındaki genç, 17 yaşındaki amcasının oğlunu bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Battalgazi ilçesi Bahçelievler Mahallesi Kanal mevkiinde gece meydana geldi. Amca çocukları olan Yunus B. (18) ile Selim B. (17) bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga etmeye başladı. Çıkan kavgada Yunus B., üzerindeki bıçakla Selim B.'yi sırtından ve göğsünden çok sayıda bıçak darbesiyle yaralayarak öldürdü.

Yunus B., olaydan sonra cesedi olay yerinde bırakarak evine gitti.

Sabah saatlerinde işe giden vatandaşların yol kenarındaki cesedi görerek, polise durumu bildirmesi üzerine cinayet olayı ortaya çıktı.

Yapılan çalışmalar sonrasında olayın şüphelisi Yunus B., yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER OLAYLAR..
Yeni Sanayi Sitesi 7. Caddede araç tamiratı ile ilgili bir anlaşmazlık sırasında çıkan kavgada 29 yaşındaki Y.K. bıçakla yaralandı. Olayla ilgili olarak yaralının dışında 24 yaşındaki M.Ş. ve 32 yaşındaki H.Ö. hakkında yasal işleme başlandığı, iki adet bıçak ele geçirildiği bildirildi.

Paşaköşkü Mahallesi’ndeki bir internet kafe önünde de 42 yaşındaki H.K. adlı şahıs tartışma sonucu göbeğinden bıçaklandı. Olayın zanlısı olarak yakalanan 17 yaşındaki H.Y. gönderildiği adliyece tutuklandı.

Turgut Temelli Caddesi devamı Araposman Kavşağında trafik meselesi yüzünden çıkan kavgada 33 yaşındaki A.Y.E., 24 yaşındaki Ü.A., 26 yaşındaki M.B. ile 23 yaşındaki S.A. adlı şahısların birbirlerini dövdükleri, A.Y.E.’nin S.A. tarafından bıçakla yaralandığı bildirildi.

Hacıabdi Mahallesi Hasanbey Caddesi 1. sokakta oto ile hareket halinde olan 29 yaşındaki M.H. ile arkasındaki aracın sürücüsü 21 yaşındaki Ö.Ç. arasında yol verme yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan 24 yaşındaki S.Ö.’nün, araç sürücülerinden Ö.Ç. tarafından bıçakla yaralandığı bildirildi. Adliyeye verilen şahıslardan M.H. tutuklandı.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE ve iha.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız