SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amedspor'la Anlaşmadım"

0
Güncellendi - 2016-01-04 16:13:50
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Kamil İçer, Amedspor'la prensipte anlaştığı yönünde çıkan haberlerin doğruyu yansıtmadığını söyledi.

Sarı kırmızılıların Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan sezon başında transfer ettiği İçer, kulüpler 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İçer, hakkında da çıkan Amedspor ile prensipte anlaştığı yönünde çıkan haberleri, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla yalanladı. İçer, "Hakkımda çıkan Amedspor'la prensipte anlaştığım haberleri asılsızdır" dedi.

16 Ekim 1990 Antakya doğumlu olan İçer, futbola 2004 yılında Hatayspor'un altyapısında başladı. 17 yaşında Hatayspor ile profesyonelliğe geçen genç futbolcu, 2008 yılında Boluspor'a transfer oldu. Devre arasında Torbalıspor'a transfer olan Kamil İçer, sezon sonunda yeniden Boluspor'a döndü ve hemen ardından Düzcespor'a transfer oldu.

Başarılı defans oyuncusu, 2010 yılını Orhangazispor'da geçirdi. Buradaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran içer, 2011 yılında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. Geride kalan 4 sezonda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un formasını giyen genç oyuncu, takımıyla 2012-2013 sezonunda şampiyonluk yaşadı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız