SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ameliyatta Atardamarı Kesildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:56:20
Ameliyatta Atardamarı Kesildi
A- A+ PAYLAŞ

Tunceli Devlet Hastanesi’nde safra kesesi ameliyatı olurken, atardamarı kesilen kadın hasta, burada yapılan ilk müdahalenin ardından jandarmaya ait helikopterle Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, 48 yaşındaki Fatma Babayiğit adlı hasta safra kesesi ameliyatı olmak üzere Genel Cerrahi Uzmanı tarafından öğleden sonra ameliyata alındı. Ameliyat esnasında Babayiğit’in atardamarlarından biri kesildi. Genel Cerrahi Uzmanının yanı sıra çok sayıda uzman hekimin de müdahale ettiği hastanın, kanamasının devam etmesi üzerine daha teşekküllü hastaneye kaldırılması için jandarmadan yardım istendi. 

Yardım talebi üzerine Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'na ait Skorsky tipi askeri helikopter hastane pistine inerek, Fatma Babayiğit adlı kadın hastayı alarak Malatya İnönü Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Fatma Babayiğit, Malatya'da yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız