SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amerika'da Güzel Bir Söz Var'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:56:00
'Amerika'da Güzel Bir Söz Var'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti. 

Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile bazı oda başkanları da hazır bulundu. 

Ahilik Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Son dönemlerde ‘Milletin adamı’ diye bir tabir kullanılıyor. Gerçekten çok güzel bir tabir. Malatya’da milletin adamı, halkın adamı oldunuz. Güler yüzünüzle, sempatinizle, insanlara davranışınızla esnafı yaklaşımınızla kapınızı herkese açık tutuyorsunuz. Emniyet ile halkın arasında bir köprü oldunuz. Bu büyük bir başarı. Yine bir tabir var, ‘Siniri alınmış’ diye. Buda yaratılışta Cenab-ı Allah’ın verdiği bir özellik. Çalışmalarınız ve yaklaşımınız, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar camiası olarak bizleri son derece memnun ediyor. Esnaf ziyaretlerimizde bir sorunlarını aktardıklarında, ‘Bu durumu Emniyet Müdürümüze aktaralım’ dediğimizde, ‘Zaten ben Emniyet Müdürüne gidebilirim, Emniyet müdürünün kapısı açık, valinin kapısı açık’ diyor. Bu durum bizleri son derece mutlu ediyor. Bir vatandaşın Emniyet Müdürüne çok rahat bir şekilde ulaşması, sıkıntısını dile getirmesi ve karşısındaki insanında bu sıkıntıları sempati ve özveriyle dinlemesi çok önemli. Malatya’da gerçekten çok büyük bir saygı ve sevgi görüyorsunuz. Biz esnaf ve sanatkar camiası olarak her zaman Emniyetimizin yanındayız. Emniyetin kapılarının hem esnafa ve hem de vatandaşa açık olması bizleri son derece mutlu ediyor. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ise, görevleri gereği halkla iç içe olmalarının gerektiğini vurgulayarak, “Daha çağdaş yaklaşımlar özellikle suç ve suçluluğu önleme noktasında olduktan sonra değil, olmadan önce önünü almak vatandaşlarımızla, toplumun bütün kesimleriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla hep iç içe olmayı gerektiriyor. Amerika’da güzel bir söz vardır, diyor ki, ‘Güvenlik paylaşılabilir sorumluluktur.’ Dolayısıyla bu ifadeyi eğer bütün kesimlerimize dağıtabilirsek, bu bilinç içerisinde olursak, sanıyorum, Malatya’mıza daha yaşanabilir bir kent haline getiririz. Bu anlamda ben şahsınızda esnaf ve sanatkarlarımızın vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız