SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amerikalı Grup Konser Verecek

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Valiliği ile ABD'nin Adana Konsolosluğu'nun ortaklaşa düzenledikleri organizasyonda, Amerikalı klasik oda müziği grubu "Trio Chicago and Friends" (Chicago Üçlüsü ve Arkadaşları),  Malatya'da konser verecek. 
 
Kongre ve Kültür Merkezi'nde 16 Eylül 2011 Cuma günü 14.00-16.30 saatleri ile 19.00-21.30 saatleri arasında verecekleri iki konsere vatandaşların davetli olduğu bildirildi. 
 
"EN BÜYÜK HAYALİM" 
 
Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, "Kongre ve Kültür Merkezi başta olmak üzere tüm kültür sanat noktalarının müzikle, tiyatroyla, resimle, konferansla, sempozyumla, panelle, söyleşiyle, sergiyle dolup taşmasının en büyük hayalim. şehir uyurken uyumayan, kültür sanat faaliyetleri için yollara düşen, çocuklarını, gençlerini renklerle buluşturmak için çaba harcayan insanların, toplumsal yapımızın zenginliğine çok önemli katkı sunmaktadır." dedi. 
 
"YAŞAM KALİTESİ YÜKSELİYOR"
 
Kabahasanoğlu, modernleşen şehri besleyen en önemli kaynağın kültür sanat olduğunu, müzelerin, tiyatroların, sergi alanlarının, sosyal etkinliklerin adım adım takip edildiği bir Malatya'da yaşam kalitesinin de her geçen gün yükseldiğine dikkat çekti.  Uluslararası düzeyde bir müzik grubunun Malatya'da konser vermesinin önemine de değinen Bahaettin Kabahasanoğlu, ulusal kültür değerleri için büyük bir çaba içinde olduklarını ifeade etti. 11-13 Kasım tarihleri arasında Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Türk Halk Müziği Sempozyumu" gerçekleştirilmesi için yoğun şekilde çalışıldığını, Vali Ulvi Saran tarafından başlatılan "Malatya Kitaplığı Projesi"nin de Malatya'nın sosyal kültürel dokusuna çok büyük bir katkı sağlayacağını söyledi. 
 
Amerikalı grup Adana, Şanlıurfa ve Gaziantep'te de konser vermişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız